Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Ικανοποίηση στον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την επίσκεψη στο Αγρίνιο

Ικανοποίηση στον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την επίσκεψη στο Αγρίνιο

1Aπόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός από την επίσκεψη του στο Αγρίνιο, κατά την οποία ,μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, παρευρέθηκε στον αγιασμό των ανακαινισμένων γραφείων του Ερυθρού Σταυρού, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, ενώ αποκορύφωμα υπήρξε η κεντρική εκδήλωση. Ο κ.Αυγερινός απέστειλε στο Τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερθρού Σταυρού ευχαριστίες:

Αξιότιμε κε Πρόεδρε,
Δια της παρούσης, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο σε εσάς προσωπικά όσο και στα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματός σας για την εξαιρετική και άρτια οργανωμένη εκδήλωση με θέμα «Η Διαχρονική έννοια της αλληλεγγύης – Νέο ξεκίνημα σε Νέο περιβάλλον» που διοργανώσατε την Κυριακή 5 Μαρτίου τ.ε., στην κατάμεστη αίθουσα του Studio Πιθάρι.
Με αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία σας, μου δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθώ, από τη θέση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πολύπλευρο έργο που επί σειρά ετών επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στη χώρα μας και το οποίο λαμβάνει χώρα σε μια χρονική περίοδο, κατά την οποία καταβάλλονται εργώδεις προσπάθειες, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες προκλήσεις της εποχής μας, με απόλυτο σεβασμό στα ερυθροσταυρικά και ανθρώπινα ιδεώδη.
Επίσης, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις δύσκολες και επίπονες εργασίες της ανακαίνισης των χώρων του Τμήματός σας, γεγονός που αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον τόσο του Δ.Σ. όσο και των εργαζομένων του. Η ενέργειά σας αυτή αποδεικνύει τα ευγενή και φιλανθρωπικά αισθήματα που σας διακατέχουν αλλά και καθιστά τα γραφεία σας πρότυπο για όλο τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Τέλος, δεχθείτε κ. Πρόεδρε, για μια ακόμη φορά τις θερμές μυ ευχαριστίες για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία που μου επιφυλάξατε.
Παρακαλώ, διαβιβάστε τις θερμές μου ευχαριστίες και τα θερμά μου συγχαρητήρια στα εκλεκτά μέλη του Δ.Σ. του Τμήματός σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Για το κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Dr. Αντώνιος Αυγερινός
Φαρμακοποιός, Υποστράτηγος ε.α.

Από την πλευρά του ο Ερυθρός Σταυρός Αγρινίου εκφράζει ευχαριστίες στους ανθρώπους που στάθηκαν έμπρακτα αλληλέγγυοι και εντυπωσιακά γενναιόδωροι , στηρίζοντας το Δ.Σ. τόσο για την ανακατασκευή των γραφείων, όσο και στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Η ανακοίνωση :
Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινίου και ειδικά τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου, την εταιρεία «Καψάλης & συνεργάτες», τα είδη υγιεινής Μαρνέζος, το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Παντούλα, την Μεταφορική εταιρεία Φωστήρας, την Εταιρία Praktika Χολέβας, τις επιγραφές Φίρμα, την εταιρεία Σκόνδρας, εμπορία υφασμάτων, τα έπιπλα Παπαθέου ΕΠΕ, το κατάστημα Υφαντό, την εταιρεία ΣΙΟΝΤΗ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ, τους Αδελφούς Βασίλη & Αχιλλέα Τζουβάρα, τα έπιπλα Δίπλας, τους Γιώργο και Γιάννη Ασημακόπουλο, τον Δημοτικό Υπάλληλο Χριστόφορο Τσιλιμέκη για την εθελοντική του εργασία, το Ξενοδοχείο Εσπέρια, τον κ. Βασίλη Καρά, συνταξιούχο Τραπεζικό, την κα Λέτα Κωσταρέλη, τα έπιπλα Λανάρας, την Πανεμπορική Αγρινίου, το ανθοπωλείο Πιστιόλης, την Αποφρακτική Μακρυπούλιας, την κα Αρετή Σταρακά, την κ. Βιολέτα Λάμη, το Κηροπλαστείο Φυτόπουλος, το ζαχαροπλαστείο Συντριβάνι, τον κ. Γιώργο Πιστιόλα, την εταιρεία Γαία τρόφιμα, τον Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αιτ/νίας, την εταιρεία Agrino, τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, τον κ. Λαϊνά Σταύρο, τον κ. Γιάννη Μπλίκα, ηλεκτρολόγο, καθώς επίσης τις εθελόντριες του Περιφερειακού τμήματος Αγρινίου για την πολύτιμη προσφορά τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.