Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Ικανοποίηση και συγκίνηση στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για τη στήριξη των Παλαίμαχων του Ολυμπιακού

Ικανοποίηση και συγκίνηση στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για τη στήριξη των Παλαίμαχων του Ολυμπιακού

Ποδοσφαιρικός αγώνας ανθρωπιάς διεξήχθη στον Εμπεσό του Βάλτου. Παλαίμαχοι (με σπουδαία ποδοσφαιρική ιστορία) του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν Παλαιμάχους του Ιδομένεα.

Η πρωτοβουλία του Συνδέσμου των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς να δοθεί τιμητική πλακέτα στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου αναγνωρίζοντας και τιμώντας τον 20ετή αγώνα για τη θεραπεία και αποκατάσταση των παιδιών με αναπηρίες έχει ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό για τους ανθρώπους και τη μεγάλη οικογένεια της. Αυτό αναφέρει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου σε ανακοίνωση της με την οποία εκφράζονται ευχαριστίες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου:

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Ιδομενέα Εμπεσού Αιτωλ/νίας, που ενώθηκαν δίνοντας έναν αγώνα αλληλεγγύης και ενίσχυσης για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Εμπεσού.

Θερμά ευχαριστούμε το Δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Απόστολο Κοιμήση, που εμπνεύστηκε την ιδέα και επωμίστηκε την όλη άψογη καθ’ όλα διοργάνωση του αγώνα, τον συγχαίρουμε γι’ αυτή την πρωτοβουλία του και ευελπιστούμε να υπάρξουν στο μέλλον μιμητές του.

Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον κ. Θωμά Μπαγιάτη, πρόεδρο Εμπεσού Αιτωλ/νίας, που διέθεσε το Δημοτικό Στάδιο και φιλοξένησε εγκάρδια τους ποδοσφαιριστές και τους άλλους παράγοντες του αγώνα, μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό, όπου οι επιβλητικοί όγκοι των βουνών προκαλούσαν δέος και θαυμασμό.

Η πρωτοβουλία του Συνδέσμου των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς να δοθεί τιμητική πλακέτα στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου αναγνωρίζοντας και τιμώντας τον 20ετή αγώνα για τη θεραπεία και αποκατάσταση των παιδιών με αναπηρίες έχει ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό για τους ανθρώπους και τη μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Μεγάλη η ηθική ικανοποίηση και ενίσχυση για μας, γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε συνοδοιπόρους και συναγωνιστές στο δύσκολο έργο που επιτελούμε. Είμαστε ευγνώμονες και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Οι φωτό που ακολουθούν της Εθελοντικής Ομάδας Αμφιλοχίας:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.