Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Ικανοποίηση Μπεσίνη για την ανανέωση στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Ικανοποίηση Μπεσίνη για την ανανέωση στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Παναγιώτης Μπεσίνης εκφράζει συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και σε όσους εξελέγησαν στη νέα διοίκηση.

Χαρακτηρίζει σημαντικό και ελπιδοφόρο γεγονός πως στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου έξι στα εννέα μέλη του, είναι νέοι (ηλικιακά και συνδικαλιστικά) συνάδελφοι.

Η ανακοίνωση του κ. Μπεσίνη:

Προς: Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Ε.Σ. Αγρινίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ευχαριστώ για την απόφασή σας να συμμετέχετε ενεργά στις διαδικασίες εκλογής νέας διοίκησης στο σύλλογο μας.
Σας συγχαίρω για την εκλογή σας.

Σας εύχομαι άξια και δημιουργική θητεία, αποκλειστικά προσανατολισμένη στην υπεράσπιση των συμφερόντων αυτών που ο σύλλογός μας συνδικαλιστικά εκπροσωπεί: των μικρών εμπόρων, των αυτοαπασχολούμενων και των μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων.

Θεωρώ σημαντικό και ελπιδοφόρο γεγονός ότι στις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου μας, συμμετείχαν ενεργά με την υποψηφιότητά τους, πολλοί νέοι συνάδελφοι και καμία σημασία δεν έχει εάν εξελέγησαν ή όχι.

Εξίσου σημαντικό και ελπιδοφόρο γεγονός θεωρώ ότι στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας, τα έξι (6) στα εννέα (9) μέλη του, είναι νέοι (ηλικιακά και συνδικαλιστικά) συνάδελφοι.

Με την πεποίθηση ότι απόλυτο κριτήριο για την κάθε απόφασή σας και για κάθε δράση σας θα είναι η προσωπική αγωνία αλλά και ο προσωπικός αγώνας επιβίωσης κάθε συναδέλφου ξεχωριστά, σας εύχομαι για μια ακόμη φορά καλή και δημιουργική θητεία, αντάξια και αντίστοιχη των δύσκολων καιρών που ο κλάδος μας βιώνει.

Συναδελφικά,
Μπεσίνης Παναγιώτης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.