Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

Iκανοποίηση με τον…πήχη χαμηλά

Την ικανοποίηση της διέρρεε χθες η δημοτική αρχή Αγρινίου για τη διοργάνωση του 12ου Ημιμαραθωνίου Μιχάλης Κούσης.
Ικανοποίηση βέβαια γιατί ανταποκρίθηκε στο στοιχειώδες, στο αυτονόητο: να διοργανώσει σωστά τον αγώνα (με ελάχιστες τεχνικές ατέλειες), να μην επαναλάβει τον περυσινό τραγέλαφο για τον οποίο υποτίθεται θα γινόταν και μια προκαταρκτική εξέταση.
Η χθεσινή διοργάνωση κύλησε ομαλά και το ευχαριστήθηκαν και οι συμμετέχοντες όπως φάνηκε και από τις φωτογραφίες τους που κατέκλυσαν τα social media.
Eίναι όμως αυτός λόγος για να πανηγυρίζει η δημοτική αρχή ; Σαφώς και όχι…
Η ώρα για την δικαιολογημένη ικανοποίηση θα έρθει όταν ο Ημιμαραθώνιος θα αποκτήσει πανελλήνια εμβέλεια αντίστοιχη του Μιχάλη Κούση. Όταν θα προσελκύει κορυφαίους αθλητές από όλη την Ελλάδα και δεν θα είναι τοπικού χαρακτήρα.
Ικανοποίηση να εκφράζεται όταν οι συμμετοχές θα είναι εκατοντάδες και όχι όπως χθες που τερμάτισαν 164 άτομα , δρομείς λιγότεροι και από τα πρώτα χρόνια του Ημιμαραθωνίου.
Ικανοποίηση να εκφράζεται όταν επιτέλους ο πήχης τεθεί υψηλά, όπως αρμόζει στον Μιχάλη Κούση, όπως αρμόζει στο Αγρίνιο…

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Δημήτρης Κοντονίκας

  Ε αφού τερμάτισε ο περσινός αρμόδιος αντιδήμαρχος πάει να πει ότι η Έδεσσα ήταν πετυχημένη

 2. Θανάσης

  Είναι απαράδεκτο κάποιοι να πανηγυρίζουν ως επιτυχημένη τη φετινή διοργάνωση του 12ου Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης» μόνο και μόνο επειδή δεν έγιναν τα περυσινά λάθη. Δηλαδή το ότι έτρεξαν 164 δρομείς σε ένα αγώνα που φέρει το όνομα του μεγαλύτερου έλληνα μαραθωνοδρόμου όταν σε άλλους αγώνες συμμετέχουν περισσότεροι από χίλιους αθλητές θεωρείται επιτυχία; Μπορεί η προσπάθεια του νέου αντιδημάρχου να έφερε κάποια βελτίωση όμως είναι καταφανέστατο ότι τα άτομα τα οποία, όλα αυτά τα χρόνια, είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης δεν μπορούν!!!! Να πούμε για την ακατάλληλη ώρα του ημιμαραθωνίου, με τους δρομείς να υποφέρουν από τη ζέστη και την υγρασία, για το αλαλούμ των παράλληλων τερματισμών στα 5.000μ και στα 10000μ., για τον εκφωνητή που δεν ανέφερε τα ονόματα των πρώτων αθλητών ή για τις βραβεύσεις των νικητών στις μικρές αποστάσεις την ώρα που τερμάτιζαν οι δρομείς του ημιμαραθωνίου;

 3. Ανώνυμος

  οΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ……….. CHRISTOS

 4. Ανώνυμος

  Ο Μιχάλης ήταν ένας και μοναδικός. Αυτός διδαξε ήθος ,τι θα πει ευ αγωνίζεσθαι, φιλοτιμο,καλοσύνη ανδρεία.Αλλα δυστυχώς, ουδείς προφήτης στον τόπο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.