Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Εικόνες από την κοπή πίτας της ΝΔ στο Μεσολόγγι

9nea-dimokratia_mesologgi_onairnewsΣτην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΘΕΟΞΕΝΙΑ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας.
Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης και παραβρέθηκαν οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κωνσταντίνος Καραγκούνης , ο σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπήλιος Λιβανός , ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώτης Τσόλκας.
Παρέστησαν πολιτευτές, κομματικά στελέχη, οι Δήμαρχοι Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος , Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου , Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Π. Τσιχριτζής ,ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου κ. Βασίλης Σπυρόπουλος , ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Χρήστος Παΐσιος , ο Β΄ Αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο κ. Αθανάσιος Παπαθανάσης .
Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο κ. Παναγιώτης Μυλωνάς ο οποίος είχε φροντίσει για την οργανωτική της επιτυχία.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή βίντεο στο οποίο παρουσιαστήκαν όλοι οι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας και στην συνέχεια κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα . Οι χαιρετισμοί κινήθηκαν σε ενωτικό κλίμα.
Στην ομιλία του ο κ. Αυγενάκης άσκησε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε μια σειρά ζητημάτων, με σημαντικότερο αυτό της οικονομίας, επισημαίνοντας την υπερφορολόγηση πολιτών και επιχειρήσεων και μια σειρά ανακολουθιών προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων της κυβέρνησης.
Δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει η ΝΔ και της αντιπολιτευτικής τακτικής τόνισε την αναγκαιότητα πάταξης του λαϊκισμού και την επιστροφής στον ρεαλισμό. Μάλιστα υπογράμμισε ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ που έχει εγκριθεί και από το συνέδριο του κόμματος του περασμένου Δεκεμβρίου έχει ως βάση τον ρεαλισμό και μόνο. Προέτρεψε μάλιστα τους παρευρισκόμενους να το διαπιστώσουν διαβάζοντας και μελετώντας το.

onairnews.gr -messolonghinews
1nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 2nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 4nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 5nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 6nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 7nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 8nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 9nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 10nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 11nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 13nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 14nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 17nea-dimokratia_mesologgi_onairnews (1) 17nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 21nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 22nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 23nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 24nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 25nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 26nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 27nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 28nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 29nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 30nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 31nea-dimokratia_mesologgi_onairnews 32nea-dimokratia_mesologgi_onairnews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.