Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

IL MONDO DI MARE στο Αγρίνιο: ο κόσμος της θάλασσας με νέο σεφ και χώρο για εκδηλώσεις!

IL MONDO DI MARE στο Αγρίνιο: ο κόσμος της θάλασσας με νέο σεφ και χώρο για εκδηλώσεις!

 Εδώ και καιρό, «Il Mondo di Mare» σημαίνει ολόφρεσκα θαλασσινά, ποικιλία γεύσεων, πρωτότυπα πιάτα και πολύ μεράκι, στο πιο κεντρικό σημείο του Αγρινίου.

Ήδη η φυσιογνωμία της πλατείας στο «Σιντριβάνι» πλέον έχει τον χαρακτήρα του Il Mondo di Mare που μετά την Πρέβεζα έφτασε στην πόλη του Αγρινίου.

Έχουν προστεθεί και νέα στοιχεία στην εξίσωση όμως! Όπως ο Ιταλός σεφ Beppe Ceglie με 30 χρόνια εμπειρίας, εκ των οποίων τα 25 σε εστιατόρια με θαλασσινά στην Ελλάδα.

Δημιουργίες που δεν έχει δοκιμάσει ξανά η πόλη αλλά και με νέα χειμερινή αίθουσα για εκδηλώσεις, όπου επεκτείνεται το Il Mondo di Mare!

Πλέον το πάθος και το συναίσθημα για τη μαγειρική, από τα πιάτα που εμπνεύστηκαν στο Il mondo di Mare περνάει και στις εκδηλώσεις.

Τα πιάτα πάντα μοναδικά, οι σαλάτες δροσερές, γεύσεις που σου φέρνουν διάθεση, όλα όμως με νέα πρόταση και με περισσότερο χώρο, από ανθρώπους που το έχουν… σπουδάσει το ψάρι και ξέρουν να ελέγχουν την ποιότητά του.

Πάρτε το φρέσκο ψάρι και μαγειρέψτε το μόνοι σας ή καλέστε στο τηλέφωνο 26410-57115 να έρθει στο χώρο σας όποιο από τα πιάτα μας επιθυμείται, από νωρίς το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Οι άνθρωποι του μαγαζιού θα είναι εκεί να σας βοηθήσουν να επιλέξετε.

Ο «Κόσμος της Θάλασσας» περιμένει να τον ανακαλύψετε, με νέες δημιουργίες από τον σεφ Beppe Ceglie αλλά όχι μόνο στην καθημερινή σας έξοδο!

Τώρα και στις σπουδαίες σας στιγμές, στις γιορτές σας και κάθε είδους εκδηλώσεις!

Πλατεία Παναγοπούλου 1 (Συντριβάνι), Αγρίνιο
Τηλέφωνο 26410-57115

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.