Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί της Αιτωλοακαρνανίας σε Αθήνα, Πάτρα και Ναύπακτο

pleistiriasmoi_0

Σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα λάβουν χώρα σε Αθήνα, Πάτρα και Ναύπακτο μετατρέπονται οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 πλειστηριασμοί, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Πολιτών Αγρινίου “Δικαίωμα στη ζωή”. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή” ενημερώνει ότι οι έξι (6) προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί για την Τετάρτη 18/4/18 μεταφέρονται και θα διεξαχθούν από πιστοποιημένους συμβολαιογράφους Αθηνών – Πατρών και Ναυπάκτου.
Στα 4 Ειρηνοδικεία του Νομού μας (Αγρινίου, Βόνιτσας, Αμφιλοχίας, Ναυπάκτου) οι έξι (6) προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί που μετατρέπονται σε ηλεκτρονικούς, αφορούν: οικόπεδα, αγροτεμάχια, διαμερίσματα, καταστήματα, μονάδα παστερίωσης και τυροκόμησης γάλακτος, ξενοδοχειακή μονάδα 3 αστέρων με τον εξοπλισμό του.
Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
1) Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
2) Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Εταιρείες Κοινοχρήστων και Δήμους που θα αρχίσουν από 27 Απριλίου.
3) Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.
Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.