Κυριακή, Μάρτιος 24, 2019

Ηλεκτρονικός φασισμός

papailias Γράφει ο Παπα-Ηλίας Υφαντής

Ποια σημασία μπορεί να έχει το πόσοι συγκεντρώθηκαν στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας; Κι αν ήταν πέντε άνθρωποι ή πεντακόσιες χιλιάδες ή πέντε εκατομμύρια. Γιατί, εδώ που τα λέμε, αν μπορούσαν να πάνε όλοι αυτοί, που ήθελαν, θα ήταν η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων. Κι ακόμη ποια σημασία μπορεί να έχει το γεγονός ότι με βάση τα ιστορικά δεδομένα οι Σλάβοι, που σήμερα κατοικούν στην περιοχή των Σκοπίων κατέβηκαν στην περιοχή αυτή μόλις τον έβδομο μ. Χ. αιώνα; Κι ακόμη το ότι η αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου απλωνόταν μέχρι τον Ινδό ποταμό, χωρίς κανείς άλλος να διεκδικεί το όνομα της ελληνικότατης Μακεδονίας! Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ανθελληνική προπαγάνδα θέλει να «βαφτίσει» οριστικά και αμετάκλητα το κρατίδιο των Σκοπίων Μακεδονία. Κι αυτό να γίνει οπωσδήποτε τώρα! Γιατί ο «θείος» Μάθιους (Νίμιτς), που καταδέχεται ν’ ασχολείται με μας και τους Σκοπιανούς μπούχτισε να χάνει εδώ και τόσα χρόνια τις διακοπές του και να τον γκρινιάζει η ανυπόφορη «θεία» Μάθιαινα. Κι ακόμη σημασία έχει η μεγάλη σπουδή του Πρωθυπουργού μας να δώσει ένα τέλος σ’ αυτήν την πολυχρόνια εκκρεμότητα. Γιατί διατρέχουμε τον κίνδυνο η δολιότατη ανθελληνική προπαγάνδα να δώσει το όνομα της Μακεδονίας και του Αλεξάνδρου ακόμη και στα κοτέτσια των Σκοπιανών. Κι έτσι να μείνει ο Πρωθυπουργός μας ανεξεταστέος στις ανθελληνικές εξετάσεις και να πάρει όλη τη δόξα της μεγάλης αυτής προδοσίας ο επερχόμενος Κούλης. Δεν μπορούμε όλα αυτά να τα παραβλέπουμε…
thumbnailΔεν είδατε άλλωστε το θέατρο των τρεχαλητών ανάμεσα στους δικούς μας και τους Σκοπιανούς δήθεν διαφωνούντες και τους δήθεν διαξιφισμούς μεταξύ των ένθεν και ένθεν κυβερνώντων και αντιπολιτευομένων; Τη στιγμή που έχουν προαποφασισμένη όλοι τους την σε βάρος της Μακεδονίας και της πατρίδας μας ληστεία και προδοσία! Κι ανάμεσά τους ο «περιούσιος» μπάρμπα Νίμιτς που αγωνιά ο άνθρωπος να λύσει το πρόβλημά «μας». Και μας επισημαίνει ότι η τωρινή είναι η μοναδική ευκαιρία, προκειμένου να μας σερβίρουν σε κατάλληλη συσκευασία το δηλητηριώδες ιδιοσκευάσμά τους. Κι εσείς ασχολείσθε με το πόσοι συμμετείχαν στα συλλαλητήρια; Λες και υπολογίζει κανένας το λαό και δεν τον έχουν όλοι τους πεταμένο ανεπίστροφα στον βαθύτερο Καιάδα! Και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο βαθμός δουλικότητας, προκειμένου να τους δώσει ο «Μεγάλος αδελφός», το χρίσμα του αυριανού πρωθυπουργού. Αφού με τα καλπονοθευτικά ηλεκτρονικά του συστήματα μπορεί ν’ ανεβάζει και να κατεβάζει κυβερνήσεις. Να πετάει στον κάλαθο των αχρήστων τους ανεπιθύμητους άξιους και χρηστούς και να χρίει βουλευτές τους άχρηστους και ασπόνδυλους εξωνημένους. Και είναι ν’ απορεί κανείς πως τόσοι πολιτικοί, που γίνονται αντικείμενα της δυσμένειας του παγκόσμιου παρακράτους σιωπούν μοιρολατρικά. Γιατί βέβαια τα παραχαϊδεμένα παιδάκια του δεν έχουν κανένα λόγο να διαμαρτύρονται. Δεδομένου ότι αυτοί απολαμβάνουν τους καρπούς της μικρής ή της μεγάλης τους εκάστοτε προδοσίας!
Κι ύστερα εσείς συνεχίζετε ν’ ασχολείσθε με το λαό και να υπολογίζετε, αν είναι στα εκάστοτε συλλαλητήρια περισσότεροι ή λιγότεροι. Όταν στην πραγματικότητα ο λαός γι αυτούς δεν έχει καμιά απολύτως σημασία. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο λένε και κάνουν ο, τι θέλουν σε βάρος μας. Κι έφτασαν ακόμη στο σημείο να λένε ότι εμείς που δεν μπορέσαμε να συμμετάσχουμε στα συλλαλητήρια συντασσόμαστε με τις απόψεις τους. Και λέγοντας αυτά μας διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν απτόητοι το προδοτικό τους έργο, δεδομένου ότι έχουν «ήσυχη τη συνείδησή» τους . Έτσι ώστε ν’ αναρωτιόμαστε αν και τι είδους συνείδηση μπορεί να έχουν. Και είναι ν’ απορεί κανείς γιατί αν πιστεύουν στα αλητήρια λεγόμενά τους δεν διοργανώνουν συλλαλητήριο υπέρ του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας. Για να ιδούμε αν θα τολμήσουν νας πάνε ακόμη και οι ίδιοι!…
Κι ακόμη υπάρχουν κάποιοι αναιδέστατοι τιμητές του λαού, που δεν χάνουν ευκαιρία να τον χλευάζουν, επειδή, κατά τη γνώμη τους, αυτός εκλέγει τους μεγαλοαπατεώνες. Οι οποίοι, σαν τους φαρισαίους της εποχής του Χριστού, τον «φορτώνουν φορτία βαρέα και δυσβάστακτα», προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της «περιούσιας» μαφίας των τοκογλύφων. Ο λαός, γι’ αυτούς φταίει για όλα. Και όχι βέβαια ο καλπονοθευτικός ηλεκτρονικός φασισμός που απεργάζονται με το μηχάνημα Singular Logic, που βγάζει τ’ αποτελέσματα που εξυπηρετούν παγίως τ’ ανθελληνικά συμφέροντα της κάστας των τοκογλύφων και των συνδαιτυμόνων τους. Γεγονός που τους έδωσε την έμπνευση να επεκτείνουν τον ηλεκτρονικό φασισμό και στο χώρο των πλειστηριασμών, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ξεσπίτωμα και το ξεκλήρισμα του λαού. Ούτε επίσης φταίνε οι κάλπηδες δημοσιογράφοι, που δεν αποκαλύπτουν, όπως οι ίδιοι εκμυστηρεύονται, την πραγματικότητα στο λαό, αλλά αντίθετα την συγκαλύπτουν και τον σπρώχνουν πότε στη Σκύλλα και πότε στη Χάρυβδη. Δεδομένου ότι είναι κι αυτοί συμμέτοχοι στα μεγάλα κόλπα της δολοφονίας του λαού και της πατρίδας μας και στο μεγάλο τσιμπούσι της νομής των λύτρων της προδοσίας.
Γιατί, λοιπόν, οι αξιότιμοι κ.κ. πολιτικοί να μην προχωρούν ακάθεκτοι στην πραγματοποίηση καθενός αντιλαϊκού και αντεθνικού προστάγματος; Όταν η συντριπτική πλειονότητα των, λεγόμενων, «ελλήνων» βουλευτών ανήκει στο κόμμα των ανθελλήνων και είναι έτοιμοι κάθε φορά να ψηφίζουν ερήμην του λαού ο, τι ο «μεγάλος αδερφός» προστάζει!
Και βέβαια η υπόθεση του ονόματος δεν χάθηκε, όπως λένε. Αυτό που χάθηκε είναι η ντροπή και το φιλότιμο απ’ τους άνωθεν και έξωθεν εξωνημένους αρνησιπάτριδες και τα προδοτικά επιτελεία τους. Που, στο όνομα του ηλεκτρονικού φασισμού, μας φορτώνουν στο σβέρκο οι παγκόσμιοι δολοφόνοι.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.