Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Ημερίδα στο Αγρίνιο για την «ευρύτερη έννοια της Ασφάλειας”

Συζήτηση με θέμα: «Η ευρύτερη έννοια της Ασφάλειας σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα και ο διάλογος με την Κοινωνία των Πολιτών» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία και πρώην Πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης του Ατλαντικού Συμφώνου, Θεοδόσης Γεωργίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής.

Εν συνεχεία, θα μιλήσει ο Πρέσβης και Συγγραφέας Αλέξανδρος Μαλλιάς για τη θέση της Ελλάδας σε ένα μεταβαλλόμενο διεθνές και περιφερειακό περιβάλλον.

Στo πλαίσιο θεματικής για την Ασφάλεια, τους σύγχρονους κινδύνους και την αντιμετώπισή τους, θα μιλήσουν: Η Διευθύντρια του Διεθνές Κέντρου Ηγετικών Σπουδών Αλίκη Μητσάκου, με θέμα: «Ασφάλεια προϋπόθεση Ανάπτυξης» και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.