Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019

Ημερίδα στο Αγρίνιο το Σάββατο 13/1 από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

afisa-imerida-antikarkiniki
Το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσκαλεί στην Ημερίδα: «Η πρόοδος της Ιατρικής συναντά τις ανάγκες της κοινωνίας. Η δωρεά είναι δώρο ζωής» που διοργανώνει με τη συμμετοχή του Δήμου Αγρινίου στις 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στην παλαιά Δημοτική Αγορά στο Αγρίνιο.

Ομιλητές:
Στέλιος Γραφάκος: Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής Αιματολογίας και Επιστημονικός Διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Θέμα: «Μεταμόσχευση μυελού των οστών».
Παναγιώτα Καραφυλλίδου: Κοινωνική Λειτουργός της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Θέμα: «Η σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων».
Χριστίνα Καρακωσταντή: Οικονομολόγος, Εθελόντρια δράσης του ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή». Θέμα: «Ας κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν».
Μάγια Τσόκλη: Δημοσιογράφος – τ. Βουλευτής. Θέμα: «H εμπειρία με τον καρκίνο».

Συντονίστρια: Νατάσα Ράγιου, Πρόεδρος του Παραρτήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Έκθεση Φωτογραφίας: Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας «Expressions of life» του Νεκτάριου Μαρκογιάννη. Φωτογράφος Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Διάρκεια Έκθεσης από 13 έως 16 Ιανουαρίου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Helen2 Εβδομάδα του 2018 και καλή εβδομάδα Ευχές για μία Ελεύθερη Ελλάδα μάς χρειάζεται Όραμα και όχι υποκρισία λεηλασία αγνωμοσύνη . Αγάπη Ελπίδα Ελευθερία σκέψεων και ιδεών και πάνω από όλα αλληλεγγύη.Ετσι θα προχωρήσουμε σε απόθεμα ψυχή και σώματι.Με Ελεύθερη σκέψη Κοκορωνη Καρβουνη Ελένη

    Καλησπέρα σας αγαπημένοι μου ? Εύχομαι από καρδιάς καλή χρονιά με Υγεία Αγάπη Δημηουργια Όραμα θεμελιώδοι αρχές για ένα όμορφο και υγιές σώμα που μπορεί και επιτάσσει η σημερινή ζωή.Ευχεςαπο καρδιάς για ανάλογες δράσεις από εδώ και καί στο μέλλον. Δεν υπάρχει πιό ασφαλές και ουσιαστικό από την πρόληψη και την στήριξη ανθρώπων που πραγματικά είναι θεραπεία των περισσότερων ασθενειών.Με μεγάλη χαρά θα είμαστε πάντα δίπλα σάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.