Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Ημερίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μεσολόγγι για την σωστή υποβολή αιτήσεων ΟΣΔΕ

Ημερίδα  του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μεσολόγγι  για την σωστή υποβολή αιτήσεων ΟΣΔΕ

dilosi_osde_2014_1
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου-Δ.Ελλάδας – Ιονίου του ΟΠΕΚΕΠΕ προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει, με θέμα την «Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης – Δήλωσης ΟΣΔΕ 2017».Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/03/2017, ώρα 10:00-14:00, στο Διοικητήριο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι.
Στόχοι της ημερίδας είναι:
– H ενημέρωση των γεωργών και κτηνοτρόφων και των Φορέων Α’ σχετικά με τα σημεία που πρέπει να προσέξουν και τα παραστατικά που πρέπει να διαθέτουν τόσο κατά την υποβολή της Αίτησης όσο και κατά τους μετέπειτα ελέγχους της υπηρεσίας μας, έτσι ώστε να μειωθούν, όσο είναι δυνατό, τα λάθη και οι παραλείψεις που οδηγούν σε προβλήματα των πληρωμών τους.
– Η ενημέρωση για άλλα θέματα που συνδέονται με τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων, συνδεδεμένες ενισχύσεις, το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης κλπ.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 15/5/2017 αυστηρά. Επομένως, ο ΟΠΕΚΕΠΕ καλεί όλους τους παραγωγούς, να σπεύσουν είτε στα πιστοποιημένα Κέντρα Υποβολής Δηλώσεως (Κ.Υ.Δ.) / Φορείς Α είτε μόνοι τους μέσω του δικτυακού τόπου www.opekepe.gr να υποβάλουν την αίτηση τους.
Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία των ενδιαφερόμενων παραγωγών καθώς και όλων των εμπλεκόμενων σε αυτή τη διαδικασία φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων θα βοηθήσει ιδιαίτερα, καθώς ο ενημερωμένος παραγωγός δηλώνει σωστά και πληρώνεται έγκαιρα, χωρίς μειώσεις και καθυστερήσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.