Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Ημερολόγια Εγκυμοσύνης- Θηλασμού προς ενίσχυση του “Χαμόγελου του Παιδιού” που εδρεύει στα Καλύβια

Ημερολόγια Εγκυμοσύνης- Θηλασμού προς ενίσχυση του  “Χαμόγελου του Παιδιού” που εδρεύει στα Καλύβια

Η Ανεξάρτητη και Εθελοντική ομάδα «Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας» ανακοίνωσε τα εξής:

1Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ  ομάδα «ΜΗΤΕΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ»  https://www.facebook.com/groups/motherwoman.aitoloakarnanias/, η οποία ενημερώνει μητέρες – γυναίκες σχετικά με την εγκυμοσύνη-τοκετό (vbac, hbac, waterbirth), μητρικό θηλασμό, attachment parenting (cosleeping, bedsharing, babywearing), και ό,τι αφορά μητέρα – γυναίκα και παιδί γενικά , στα πλαίσια ευαισθητοποίησής μας σχετικά με το ΠΑΙΔΙ υλοποιήσαμε ημερολόγια ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ – ΘΗΛΑΣΜΟΥ για το έτος 2017, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού που εδρεύει στα Καλύβια Αγρινίου.

Σας προσκαλούμε όλες και όλους στην δημόσια εκδήλωσή μας σχετικά, https://www.facebook.com/events/636089416562971/ , ώστε όποιος/α ενδιαφέρεται να αγοράσει το ημερολόγιό μας και να προσφέρει στα 13 παιδιά που στεγάζονται αυτή την στιγμή στην προαναφερθείσα Δομή. Υπάρχουν μητέρες στο Αγρίνιο που έχουν ημερολόγιά μας και μπορούν να διατεθούν, όπως επίσης σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Ναύπακτο, Αθήνα, Πάτρα και Κρήτη. Παρακαλούμε πολύ ας συμμετάσχετε κι εσείς σε μία αρχική ιδέα ευαισθητοποίησης ως προς αυτά τα παιδιά..σε ένα όνειρο με πολλά ΧΑΜΟΓΕΛΑ .

Οι διαχειρίστριες της ομάδος «Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας»

Δημοπούλου Παρασκευή

Πανοπούλου Ελένη

Ακρίδα Εύη

Παναγοπούλου Ευσταθία

Θεοδωρίδου Ευσαϊα

Αυδή Αγγελική

Παγώνα Νίκη

Η άνωθεν φωτογραφία , η οποία κοσμεί και το εξώφυλλο της ομάδος μας, αποτελεί πραγματική φωτογράφηση η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού –διεθνώς καθιερώνεται την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και στην Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του μήνα Νοέμβρη- αρχ στην Λίμνη Τριχωνίδα στο Κτήμα Πιθάρη στο Αγρίνιο, και η οποία υπάρχει και στα εξώφυλλο τω όμορφων ημερολογίων μας.) 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.