Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου: 24ωρη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου: 24ωρη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Έπειτα από δύο χρόνια συνεχούς λειτουργίας η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου προχωρά σε μια σειρά μοναδικών παροχών προς κάθε συμπολίτη μας που φιλοξενείται σε αυτήν αλλά και προς την οικογένειά του με γνώμονα τις ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας. Αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης:

H Μονάδα Τεχνητού Νεφρού
H Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Έπειτα από δύο (2) χρόνια συνεχούς λειτουργίας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου  προχωρά σε μια σειρά μοναδικών παροχών προς κάθε συμπολίτη μας που φιλοξενείται σε αυτήν αλλά και προς την οικογένειά του με γνώμονα τις ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας.

Αίθουσα αναμονής
Αίθουσα αναμονής

Αρχικά, αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες για αιμοκάθαρση, οποιαδήποτε στιγμή κριθεί αναγκαίο, παρέχεται η δυνατότητα έκτακτης συνεδρίας όλο το 24ωρο.

Έχοντας 2 ασθενοφόρα σε πλήρη ετοιμότητα και την κλινική να λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο με όλα τα τμήματά της (Νεφρολογικό, Παθολογικό, Καρδιολογικό, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Χειρουργικό, Ορθοπεδικό, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό)  δίνεται η δυνατότητα στον νεφροπαθή να νιώσει την απαραίτητη ασφάλεια για οτιδήποτε συμβεί στην υγεία του,  αφαιρώντας πλήρως το πρόβλημα της μεταφοράς του σε δευτεροβάθμια δημόσια ή ιδιωτική νοσοκομειακή δομή αφού η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού βρίσκεται εντός της πολυδύναμης Κλινικής.

Με δυναμικό 100 κλινών, σε δωμάτια πλήρους ξενοδοχειακής υποστήριξης,  το έμπειρο ιατρικό προσωπικό  όλων των ειδικοτήτων και σε συνεργασία με το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, εγγυώνται κάθε στιγμή της ημέρας την καλύτερη δυνατή φροντίδα του, σε οποιοδήποτε ιατρικό γεγονός προκύψει. Η νοσηλεία σε μονόκλινο lux δωμάτιο της Κλινικής  παρέχεται δωρεάν, όσο διάστημα και αν απαιτείται, για την αποκατάσταση του προβλήματος υγείας  που προέκυψε.

Μονόκλινο δωμάτιο
Μονόκλινο δωμάτιο

Ειδικά, για άτομα με κινητικά προβλήματα που διανύουν μεγάλες αποστάσεις για την προγραμματισμένη  συνεδρία τους στην Μονάδα μας , παρέχεται κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του τμήματος, δωρεάν διαμονή σε δωμάτια της Κλινικής παρέχοντας τρία γεύματα δωρεάν σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα, λειτουργεί καθημερινά, εξωτερικό Νεφρολογικό Ιατρείο, για την εξέταση των ασθενών από τον Διευθυντή-Νεφρολόγο της Μονάδας μας. Επιπλέον, η Κλινική μας συνεργάζεται και με έμπειρους αγγειοχειρούργους για την άμεση επίλυση των αγγειακών προσπελάσεων  όταν απαιτείται.

Η Κλινική έχει θεσπίσει την κάρτα υγείας της οικογένειας του νεφροπαθή. Με την συγκεκριμένη κάρτα υγείας του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου, σε περίπτωση νοσηλείας με βιβλιάριο του ΕΟΠΥΥ οποιουδήποτε μέλους  της οικογένειας του (γονείς, σύζυγος, παιδιά (από 18 ετών και άνω), η νοσηλεία σε οποιοδήποτε τμήμα της Κλινικής μας παρέχεται δωρεάν. Παράλληλα, παρέχεται δωρεάν η διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων (μικροβιολογικές εξετάσεις, μαγνητική, αξονική κτλ.) με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ.

Θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στεγάζεται στον 1ο όροφο της Κλινικής, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα αιμοκάθαρσης Gambro. Διαθέτουμε εξαιρετικά φίλτρα Αμερικανικής και Ιαπωνικής προέλευσης καθώς και ειδικά φίλτρα για αλλεργικούς ασθενείς (με μεβράνη αιθυλικής βινυλικής αλκοόλης). Διαθέτει το πιο πλήρες σύστημα επεξεργασίας νερού, παρέχοντας με ασφάλεια νερό άριστης ποιότητας. Τα νέας γενιάς μηχανήματα επιτρέπουν την εφαρμογή όλων των σύγχρονων μεθόδων αιμοκάθαρσης με ακρίβεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η Μονάδα έχει πλήρως αδειοδοτηθεί και έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και λοιπούς ασφαλιστικούς οργανισμούς.

monada texnitou nefrou 4

Συνολικά, η Γενική Κλινική Ιπποκράτειο ίδρυμα Αγρινίου με έτος ίδρυσης το 1967, στελεχώνεται από εξειδικευμένο και κυρίως έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ διαθέτει υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό. Έχει δυναμικότητα 100 κλινών σε κατηγορίες δωματίων από μονόκλινα έως τρίκλινα που διαθέτουν πλήρη ιατρική και ξενοδοχειακή υποδομή. Διαθέτει διεθνή πιστοποίηση ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 : 2008 στην παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά που φιλοξενήθηκε και φιλοξενείται στη Μονάδα μας και να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες  με γνώμονα την ευθύνη απέναντι στην υγεία του αλλά και στο ‘όνομα’ που φέρει  η Κλινική μας έπειτα από 50 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία- διευκρίνιση (τηλ. 2641052084 – 6974719739 – 6936005505)

www.ippokrateio.gr

Με εκτίμηση,

Εκ της Διοίκησης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.