Σάββατο, Ιούλιος 20, 2019

Ήρθαν στα χέρια για τον… πεζόδρομο της Λόρδου Βύρωνος στο Μεσολόγγι

epeisodio-lordou-vyronos-mes

Πιάστηκαν στα χέρια δυο άνδρες πριν από λίγο στην οδό Λόρδου Βύρωνος στο Μεσολόγγι. Πρόκειται για έναν οδηγό αυτοκινήτου και έναν ποδηλάτη.

Το συμβάν έγινε μπροστά στην Εθνική Τράπεζα, όπου είχε μπλοκάρει ο δρόμος από τους ανθρώπους που περίμεναν τη σειρά τους στο ΑΤΜ και ένα όχημα ανεφοδιασμού. Ο εν λόγω οδηγός ήθελε να περάσει μέσα από τη Λόρδου Βύρωνος, ενώ ο ποδηλάτης του έλεγε ότι πρόκειται για πεζόδρομο και δεν επιτρέπεται. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και μάλιστα ήρθαν στα χέρια. Οι πιο ψύχραιμοι βέβαια απέτρεψαν την κλιμάκωση της… σύρραξης.

Λίγο πιο κάτω βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που επισήμαναν στον οδηγό του αυτοκινήτου ότι δεν μπορεί να διασχίσει όλη την Λόρδου Βύρωνος και του συνέστησαν να κινηθεί προς την οδό Λούβρου, πράγμα που τελικά πείστηκε να κάνει.

Εκείνο βέβαια που προκαλεί εντύπωση είναι ότι από τη στιγμή που η Λόρδου Βύρωνος είναι χαρακτηρισμένη ως δρόμος ήπιας κυκλοφορίας και όχι ως πεζόδρομος, δεν μπορούν και οι αστυνομικοί να δώσουν κλήση στον οδηγό που κινήθηκε εκεί. Επομένως πρόκειται για έναν κατ΄ ευφημισμό πεζόδρομο, που ναι μεν οι καταστηματάρχες τώρα χαίρονται, όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμιγώς ως τέτοιος.

Πηγή: aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.