Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Με ισχυρή νομική εκπροσώπηση ο Παναιτωλικός ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας

Με ισχυρή νομική εκπροσώπηση ο Παναιτωλικός ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας

Τρεις κορυφαίοι επαγγελματίες του νομικού κλάδου θα υπερασπιστούν τον Παναιτωλικό στην πολύκροτη υπόθεση που απειλεί με υποβιβασμό τον αγρινιώτικο σύλλογο.

Πρόκειται για τους Πιλάβιο, Δημητρακόπουλο και Βοσκόπουλο. Και οι τρεις είναι εκ των εμπειρότερων δικηγόρων της χώρας, έχοντας αναλάβει πλήθος σημαντικών υποθέσεων.

Το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου, βέβαια, ξεχωρίζει. Άριστος γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, έχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς και arbitrator, δηλαδή δικαστής-«διαιτητής» του διεθνούς Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS).

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, η πρώτη δικαστική «πράξη» έχει οριστεί για τις 25 Μαΐου, αλλά η υπόθεση δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα εξεταστεί και σε δεύτερο βαθμό, όποια κι αν είναι η πρωτόδικη απόφαση.

Νικόλας Δρέλλιας

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΟΥΓΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗ ΚΛΠ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΝΕΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ..ΕΓΩ ΕΦΕΤΟΣ ΕΠΑΙΖΑ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΡΝΕΛΙΟΥΣ..ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΑ,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.