Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Ιστορική συνάντηση της ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας στην Καστανιά Ναυπακτίας

Ιστορική συνάντηση της ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας στην Καστανιά Ναυπακτίας

3fda39_d159eff267ba480e9138c9ca89f3c0a2Σε συνεδρίαση στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου  Γιάννη Καλλιμάνη (φωτό) στην Καστανιά Ναυπακτίας, θα ολοκληρώσουν τις θερινές τους διακοπές στην Ελλάδα Αξιωματούχοι και Στελέχη της ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας. Διαβάστε σχετική ανακοίνωση:

Σε συνεδρίαση στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου Κου Γιάννη Καλλιμάνη στην Καστανιά Ναυπακτίας, αποφάσισαν να τελειώσουν τις θερινές τους διακοπές στην Ελλάδα Αξιωματούχοι και Στελέχη της ΑΧΕΠΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ και παράλληλα να γλεντήσουν στο παραδοσιακό πανηγύρι του Αι Γιάννη στις 29/08/2016.

Ο πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Κος Ιωάννης Καλλιμάνης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καστανιάς Ναυπακτίας Κο Κωνσταντίνο Μανώλη έστειλαν κάλεσμα στις Τοπικές Αρχές να τιμήσουν με την παρουσία τους την Ιστορική αυτή συνάντηση της ΑΧΕΠΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ στην Καστανιά Ναυπακτίας.

Η ΑΤΥΠΗ αυτή Συνεδρίαση αποφασίστηκε εκτάκτως και σκοπός της είναι να γνωριστούν τα Στελέχη της με παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας και να ξεναγηθούν στις ομορφίες της Ορεινής Ναυπακτίας.
Η παρουσία όλων μας θα συμβάλλει σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα αυτής της Ιστορικής ημέρας.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδροςτης Κοινότητας Καστανιάς
Κος Κωνσταντίνος Μανώλης

http://www.e-nafpaktia.gr/

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νίκος

    Συνχαρητηρια στον κύριο Καλιμανη για αυτή. Την πρωτοβουλία να προβάλει αυτό το μικρό χωριουδάκι το οποίο είναι και τόπος δίκης μου καταγωγής είναι καιρός να προβάλουμε μέρη πέρα από τα κοσμοπολίτικα νησιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.