Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Σκληρή επίθεση σε Κατσανιώτη από την Χριστίνα Σταρακά

Σκληρή επίθεση σε Κατσανιώτη από την Χριστίνα Σταρακά

και κάλεσμα για “προοδευτική συσπείρωση και πανστρατιά”  

1Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στην μάχη της περιφέρειας με την πλευρά Κατσιφάρα να στοχοποιεί απευθείας τον Ανδρέα Κατσανιώτη . Σε συνέντευξή της στον ΡΣ «ΔΥΤΙΚΑ FM», στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τσακανίκα, η κ. Χριστίνα Σταρακά, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Δυτική Ελλάδα», με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Κατσανιώτη.
Σχολιάζοντας την φερόμενη  δήλωση στήριξης του κ. Κατσανιώτη από τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής (η οποία τελικώς διαψεύστηκε) , η κ. Σταρακά είπε: «Είναι ντροπή! Οι σχέσεις με την ακροδεξιά πλέον δεν κρύβονται και βγαίνουν προκλητικά στην επιφάνεια. Υπάρχει κοινή πολιτική μήτρα. Γκρεμίζεται το δήθεν απολίτικο προφίλ του κ. Κατσανιώτη και αποδεικνύεται η σχέση με την ακροδεξιά Αποτελεί την πιο έμπρακτη απόδειξη για τους προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες για το ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών. Ο προοδευτικός κόσμος να δώσει ηχηρή απάντηση στις εκλογές».
Στη συνέχεια εξαπέλυσε σκληρή επίθεση: «Πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η αστειότητα περί νέου γιατί πραγματικά θα τρελαθούμε. Δεν είναι κανένας άγνωστος ο κ. Κατσανιώτης. Είναι ένας Γενικός Γραμματέας του κ. Σαμαρά. Εκπροσωπεί και διαχειρίζεται το βαθύ κράτος της δεξιάς και τις σχέσεις της με τα μιντιακά συμφέροντα» τόνισε η κ. Σταρακά η οποία διατύπωσε ευθέως το ερώτημα: «Γιατί δεν παραιτήθηκε ο κ. Κατσανιώτης; Ας μας πει πώς συμβιβάζεται η θέση που έχει στο βαθύ κράτος του κ. Σαμαρά με την θέση του ως υποψηφίου Περιφερειάρχη. Και κυρίως αν κάνει χρήση και κατάχρηση της θέσης αυτής και της επιρροής του στα ΜΜΕ».

«Προκαλεί το δημόσιο αίσθημα ο κ. Κατσανιώτης»
Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης έκανε λόγο ανοιχτά για προκλητική συμπεριφορά του κ. Κατσανιώτη: «Δεν μπορεί να μην λέγεται δημοσίως αυτό που βρίσκεται στα χείλη όλων: Ότι δηλαδή ο κ. Κατσανιώτης κάνει μια πανάκριβη καμπάνια που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Περιμένω να δω τον απολογισμό δαπανών του. Πραγματικά ποιόν κοροϊδεύουν. Δεν έχω δει κανέναν να μιλά για την προκλητική αφισορύπανση Ο κ. Κατσανιώτης δεν έχει πει μια αυτοδιοικητική και πολιτική κουβέντα. Δυστυχώς δεν βλέπουμε κανένα νέο να έρχεται όπως λένε οι πανάκριβες καμπάνιες του κ. Κατσανίωτη. Βλέπουμε μια θλιβερή αναπαλαίωση ενός δεξιού παλαιοκομματισμού με αμπαλάζ lifestyle. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ο κ. Κατσανιώτης και η παράταξή του δεν έχουν καταλάβει τίποτα και τι έχει συμβεί στη χώρα. Όλα αυτά έχουν καταδικαστεί οριστικά από τους πολίτες. Είναι πολύ παλιές νοοτροπίες και πρακτικές για να αυτοπαρουσιάζεται ο κ. Κατσανιώτης και η παράταξή του ως το νέο. Ξέρω πολλούς νέους με ολοκληρωτικές απόψεις και πολλούς παππούδες με καθαρή σκέψη και προοδευτικό μυαλό. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι το νέο αποδεικνύεται στη βάση των ιδεών της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Νέο είναι να πολεμάς για τις ιδέες σου στα δύσκολα και χωρίς στήριξη από κομματικές οργανώσεις. Νέο είναι να έχεις τις δυνάμεις να γυρίζεις όλο το νομό σου για τη δουλειά σου και για τους ανθρώπους που αγαπάς».

«Νομίζουν ότι κάνουν εκλογές της ΟΝΝΕΔ ή της ΔΑΠ»
Η κ. Σταρακά αναφέρθηκε και στη συναυλία που θα αντικαταστήσει την συγκέντρωση του κ.Κατσανιώτη στην Πάτρα: «Τώρα έχουμε και συναυλίες που θα υποκαταστήσουν τον πολιτικό λόγο. Ας δώσουν δημοσίως τον απολογισμό όλων αυτών των δαπανών. Όλα αυτά είναι για άλλες εποχές και άλλες εκλογές . Νομίζουν ότι κάνουν εκλογές της ΟΝΝΕΔ ή της ΔΑΠ στο πανεπιστήμιο. Ας καταλάβουν ότι εδώ έχουμε πολιτικά και αυτοδιοικητικά διακυβεύματα. Καμιά συναυλία και καμιά πανάκριβη, προκλητική καμπάνια δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ένδεια επιχειρημάτων και θέσεων. Όλα αυτά κατά τη γνώμη μου συνθέτουν μια παλαιοδεξιά, υπερσυντηρητική αντίληψη για την πολιτική την οποία οι προοδευτικοί πολίτες πρέπει να καταδικάσουν. Εμείς καλούμε τους πολίτες να αναλογιστούν στην εκλογική αναμέτρηση ένα προοδευτικό και αυτοδιοικητικό διακύβευμα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. ΠΑΝΕ-6

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Κα ΣΤΑΡΑΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΑΝΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ? ΓΙΑΤΙ Η ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ Η ΗΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ?

 2. ΑΔΑΜ

  ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΡΑΚΑ ΛΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΥΔΕΥΕΡΟ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΕΙΠΗΡΕΤΕΙΤΕ?
  ΕΤΣΙ …. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΨΗΦΟΥ!!!!
  ΑΝ ΤΕ ΝΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ!!!!

 3. pol

  κ. Σταρακά Ούτε βιβλιάρια στο Ταμιευτήριο δεν υπάρχουν να αλλάξετε στον κοσμάκη και εσείς μου λέτε άρες ναρες κουκουνάρες.

 4. tasernei

  κυρα μου μολις λυσατε τα χερια των αναποφασιστων με τον τροπο σας…
  αντε με τις υγειες σας….

 5. Βασίλας Μάρκος

  Ίσως και τώρα να είναι ευκαιρία να κάνουμε ένα υποτυπώδη διάλογο ένα διάλογο που θάπρεπε να γίνει την προεκλογική περίοδο για την ενημέρωση των πολιτών . Ίσως να είμαστε οι μόνοι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες που δεν καθίσαμε σε ένα πάνελ τηλεοπτικό για να μιλήσουμε για τις περιφερειακές εκλογές. Αλλά γιαυτό δεν ενοχληθήκατε κ. Σταρακά .
  Αλήθεια ο κ. Κατσανιώτης τώρα διορίστηκε γ.γ. ΜΜΕ δεν ήταν από την αρχή ; Όταν ο κ. Σώκος μιλούσε συνεχώς γιαυτό δεν είπατε κουβέντα, γιατί τότε σας βόλευε να αποκλειστούν από τα μέσα ο Σώκος και Δυτική Συμπολιτεία.
  Αλήθεια ποια κυβέρνηση τον έχει διορισμένο τον κ. Κατσανιώτη και ποιοι στηρίζουν την κυβέρνηση αυτή μ’ αυτή την συμπεριφορά;
  Αυτά τα παράπονά σας γιατί τα λέτε στους ακροατές και ψηφοφόρους και δεν τα λέτε στους κομματικούς σας υποστηρικτές όπως στον κ. Μωραίτη που με την ψήφο του στηρίζει την κυβέρνηση και τον διορισμό του κ. Κατσανιώτη και όλες αυτές τις συμπεριφορές.
  Ακόμη όταν την περασμένη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός της χώρας έκανε το πρωτοφανές, κάτι που δεν έχει προηγούμενο, κυκλοφορούσε για τρεις μέρες Αχαία , Αιτ/νία και Ηλεία με τον υποψήφιο κ. Κατσανιώτη και ανακοίνωνε έργα της περιφέρειας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ ο νυν περιφερειάρχης, κ. Κατσιφάρας, δεν αντέδρασε όπως όφειλε-κουβέντα. Τότε βέβαια βλέπατε αντίπαλο την Δυτική Συμπολιτεία.
  Είναι υποκριτικό λοιπόν σήμερα να αντιδράτε για τα πράγματι απαράδεκτα φαινόμενα που συμβαίνουν, όταν όλα αυτά εσείς τα ανεχτήκατε και τα εκθρέψατε κιόλας, πιστεύοντας ότι χτυπά τον αντίπαλο, αλλά τώρα που καταλαβαίνετε τι συμβαίνει έγιναν πλέον κεκτημένα για τον κ. Κατσανιώτη , με τη δική σας ανοχή –συνδρομή.
  Φιλικά
  Βασίλας Μάρκος Υπ. Αντιπεριφ. Αιτ/νίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.