Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Kαμαρούλα- Χούνη: Εργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Kαμαρούλα- Χούνη: Εργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

P0000074Η αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας αποφάσισε τη ρύθμιση κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από 17-9-2014 έως και 30-9-2014 από την χ/θ 2+300 (τοπική Κοινότητας Καμαρούλας) μέχρι την χ/θ 36+600 (οικισμός Χούνης), στο τμήμα της Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής του οδοστρώματος, καθαρισμοί τάφρων και κατασκευή τεχνικών.
Οι προβλεπόμενες εργασίες περιλαμβάνουν τμηματικές ασφαλτοστρώσεις και διαγράμμιση σε όλο το μήκος της Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου από την χ/θ 2+300 (τοπική Κοινότητα Καμαρούλας) μέχρι την χ/θ 39+600 (οικισμός Χούνης), σύμφωνα με μελέτη της αναδόχου εταιρείας «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ».
Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 07:00 – 18:00, θα καταλαμβάνεται το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της οδού κάθε φορά και η κυκλοφορία των οχημάτων στην εργοταξιακή ζώνη θα γίνεται εκ περιτροπής στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων. Με το πέρας των εργασιών κάθε ημέρας τα τμήματα της οδού θα δίνονται στην κυκλοφορία.
Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η κυκλοφορία της οδού θα γίνεται σε αδιαγράμμιστο οδόστρωμα και γι’ αυτό ο ανάδοχος οφείλει να τοποθετήσει την απαιτούμενη εργοταξιακή πληροφοριακή σήμανση που θα φωτογραφίζεται και θα αφαιρείται μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στην εκάστοτε θέση.
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας τροχοφόρων, και η μερική παρεμπόδιση θα ισχύει για την εκάστοτε λωρίδα στην οποία εκτελούνται εργασίες εφόσον τοποθετηθεί η προβλεπόμενη σήμανση με μέριμνα της αναδόχου εταιρείας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΒΛΑΣΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

    Από δούλεμα σ’ αυτή τη χώρα καλά πάμε…Απ’ότι γνωρίζω σ’αυτό το κατσικόδρομο που λέγεται Ε.Ο οι γραμμές έχουν σβήσει εδώ και αρκετά χρόνια..Τα δε βάτα και κλαδιά έχουν μπει μέσα στο δρόμο.Ας αναλάβει ένας εργολάβος πρώτα να κόψει τα κλαδιά και μετά ο επόμενος να ρίξει ασφαλτοτάπητα…Αυτά τα μπαλώματα δεν έχουν πλέον καμμιά σημασία για τους οδηγούς, γιατί σ΄αυτό το δρόμο της Ε.Ο Αγρινίου-Καρπενησίου το ανώτατο όριο για ασφαλή κυκλοφορία, είναι μόνο τα 50 χμ. ανά ώρα. Συμπέρασμα : ο δρόμος αυτός θέλει καινούργια χάραξη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.