Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020

Kαραγεωργίου: «Κακή παρένθεση η ήττα για τον Παναιτωλικό»

Αν και ενόχλησε τον Νίκο Καραγεωργίου η φιλική ήττα του Παναιτωλικού από τον Πανηλειακό, θεωρεί πως ήταν μια κακή παρένθεση.

Αυτό που απασχολεί τον Καβαλιώτη τεχνικό του Παναιτωλικού είναι η καθυστέρηση της σέντρας του πρωταθλήματος, όπως τόνισε στον ραδιοφωνικό ΔΥΤΙΚΑ 96.1, αμέσως μετά το παιχνίδι στον Πύργο.

«Εκτός από το καλό των ευκαιριών, υπήρχε το κακό της ήττας. Μια ήττα, που είτε είναι σε φιλικό είτε σε δίτερμα, πρέπει να σε ενοχλεί και να σε πειράζει. Θέλω να πιστεύω ότι πείραξε και τους παίκτες μου. Όταν ξανασυναντηθούμε θα κάνουμε κάποιες συζητήσεις πάνω στο θέμα αυτό. Ελπίζω να ήταν μια παρένθεση η ήττα, διότι πλησιάζουμε προς το πρωτάθλημα και θέλουμε να μπούμε σ’ αυτό με καλύτερη ψυχολογία», τόνισε αρχικά.

Για την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Έχω ξαναπεί ότι το πρωτάθλημα πρέπει να παίζεται όπως πρέπει και οι ομάδες να μπορούν να οργανώνουν την προετοιμασία τους. Έρχονται στιγμές που δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε φορτώσει την ομάδα, την αποφορτίζουμε, την ξαναφορτίζουμε, για να μας βρει έτοιμους και πάλι μας πάνε πίσω. Ειλικρινά, έρχονται στιγμές που σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Παρόλα αυτά κάποιοι απ’ τους παίκτες μου, όπως ο Ντιμπαλά, ο Καμαρά, ο Ακουάρο, ο Ιωάννου, που ήρθαν στο τέλος, θα επωφεληθούν μιας εβδομάδας παραπάνω προπονήσεων. Αλλά εγώ είμαι της άποψης ότι έπρεπε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει τότε που είχε αποφασιστεί να ξεκινήσει».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ: «Και βέβαια είμαι ικανοποιημένος από το υλικό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να επιλέξουμε και να φέρουμε αυτά τα παιδιά στον Παναιτωλικό. Θεωρώ ότι είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα στην υλοποίηση του στόχου της. Έχουμε κάνει μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής και αυτό το παιδί χρειάζεται λίγο χρόνο να προετοιμαστεί.

Ελπίζω ότι θα παίξουμε καλύτερα. Αν και σήμερα πιστεύω ότι παίξαμε καλά σε ένα κακό γήπεδο, άσχετα από το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα πρέπει να μας γίνει μάθημα, διότι στο πρωτάθλημα το καλύτερο είναι να κερδίζεις κι ας μην παίζεις τόσο καλά. Πρέπει να μας γίνει μάθημα, γιατί εμείς σε κάθε παιχνίδι ζητάμε τους βαθμούς. Από κει και πέρα, αν έρθει και με καλή απόδοση θα είναι ευχής έργο».

onsports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.