Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Kαραπάνος και… ονοματολογία

καραπανος νικοςΜΕΣΟΛΟΓΓΙ:Ποιον τομέα αναλαμβάνουν οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι και εξωτερικοί συνεργάτες.

Απο την επόμενη μέρα των εκλογών ο νέος Δήμαρχος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου κ. Καραπάνος  ξεκίνησε επαφές και συζητήσεις ώστε να είναι έτοιμο και ενημερωμένο το νέο δημοτικό σχήμα τον Σεπτέμβριο που αναλαμβάνουν καθήκοντα.

Ακούστηκαν πολλά ονόματα για  τοποθετήσεις σε τομείς απο εξωτερικούς συνεργάτες αλλά και για τους δημοτικούς συμβούλους.

Η πρώτη κίνηση του κ. Καραπάνου ήταν να μιλήσει με τους δημοτικούς συμβούλους του  με τους οποίους δημιούργησε ομάδες εργασίας και κάθε μια ανέλαβε απο εναν τομέα.Ολο αυτό το χρονικό διάστημα οι ομάδες εργασίας είχαν καθημερινή ενημέρωση απο ανθρώπους του Δήμου με σκοπό την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και της λειτουργίας του δήμου τόσο στις δημοτικές ενότητες όσο και γενικής λειτουργίας.

Κίνηση πολύ καλή  κατά την γνώμη μας η τοποθέτηση δυο καταξιωμένων υπαλλήλων του Δήμου της κ.Ρόμπολα και του κ. Αντωνόπουλου στο πόστο στο οποίο ήταν επί Δημαρχείας κ.Πρεβεζάνου και κ.Αναγνωστόπουλου.Και οι δυο είναι άριστοι γνώστες και σίγουρα ήταν ήταν κάτι παραπάνω αισθητή η μετακίνηση τους σε άλλο πόστο απο την δημοτική αρχή του  κ. Κατσούλη.

Την ομάδα θα πλαισιώνει γυναίκα  συνεργάτης του κ.Καραπάνου απο Αθήνα και ο  Μεσολογγίτης επαγγελματίας δημοσιογράφος με μεγάλη πείρα στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Μεσολογγίου αλλά και στην λειτουργία του γραφείου τύπου Δημήτρης Μαλαβέτας.

Απο την επόμενη μέρα των εκλογών ακούγεται οτι ρόλο ειδικού συνεργάτη θα αναλάβει και ο πρώην Δήμαρχος κ.Πρεβεζάνος.

Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου η Βίκυ Κώτση μαζί με τον Τάσο  Σκαρμούτσο και παράλληλα έχουν γίνει συναντήσεις -συζητήσεις και με Μεσολογγίτες που έχουν δράση στα κοινωνικά -πολιτιστικά και έχουν εμπειρία όπως ο Βασίλης Αρτίκος που ήταν απο τους πρώτους που κάλεσε σε συνάντηση ο κ. Καραπάνος.

Υπεύθυνο στην πολιτική προστασία τον έμπειρο πυροσβέστη Λάμπρο Σταθόπουλο στα έργα τον Ντίνο Γιαννόπουλο και τον Σπύρο Καρβέλη στα οικονομικά .Στην ΔΕΥΑΜ ο κ. Καραπαπάς, πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου ο κ. Κότσαλος. Σε όσες εκδηλώσεις έχουμε δεί τον νέο Δήμαρχο πάντα στο πλευρό του είναι ο Σπύρος Διαμαντόπουλος και απο οτι ακούγεται θα είναι το δεξί χέρι του Δημάρχου στην αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ μιας και είναι το αντικείμενο που γνωρίζει πολύ καλύτερα απο οποιονδήποτε.

Για τις υπόλοιπες θέσεις αντιδημάρχων ,ειδικών συμβούλων ακούγονται ονόματα αλλά θα τα αναρτήσουμε οταν και εμείς είμαστε 100% σίγουροι όπως με αυτά που σας αναφέραμε πιο πάνω.

Οι επαφές του κ.Καραπάνου είναι καθημερινές με επαγγελματίες της περιοχής ,ζητάει την γνώμη τους  -προτάσεις  για το αντικείμενο του καθενός  και  ετοιμάζεται ,ώστε να είναι έτοιμος και ενημερωμένος οταν στο  τέλος Αυγούστου αναλάβει τα δημοτικά καθήκοντα.

οnairnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.