Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Kαταγγελία για αυταρχική συμπεριφορά Βλάχου (video)

Kαταγγελία για αυταρχική συμπεριφορά Βλάχου (video)

EIDIKEYOMENOI GIATROIΕπίθεση αυταρχισμού και τρομοκρατίας από τον υπό παραίτηση Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Γιώργο Βλάχο προκειμένου οι ειδικευόμενοι γιατροί να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους, κατήγγειλε η εκπρόσωπος τους Αντωνία Κορομπίλη. Να σημειωθεί ότι σήμερα είναι η 16η ημέρα όπου οι ειδικευόμενη γιατροί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διαμαρτυρόμενοι για τις απλήρωτες εφημερίες.

Δείτε το σχετικό θέμα της τηλεόρασης του Αχελώου:

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. POL

  Οι Γιατροί για να διαγνώσουν σωστά πρέπει να ξεκουράζονται κάποιες ώρες αλλιώς μπορεί να επέλθει το μοιραίο και εκτός αυτού είναι και αυτοί άνθρωποι δεν είναι άτρωτοι.
  Υπερβαίνουν πάντα τα όριά τους Γιατροί και Νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, γιατί δεν φρόντισαν κάποιοι εγκαίρως, να καλυφθούν οι χηρεύουσες θέσεις ,είτε αυτοί είναι από το επίπεδο της Διοίκησης του Γ.Ν. Αγρινίου είτε από την , 6η Υπε, είτε από το Υπουργείο.
  Τους παχυλούς όμως μισθούς και τα εκτός έδρας τα παίρνουν αυτοί έγκαιρα.
  Οι γιατροί και οι Νοσηλευτές που ξενυχτούν μήνες τώρα αυτοί δεν έχουν ανάγκες;
  Όχι μάλλον αυτοί είναι οι άτρωτοι που δεν παθαίνουν τίποτε.
  Η σωστή Διοίκηση θέλει κότσια και όχι όλο Ναι και Ναι και Ναι και όλα θα γίνουν με ψευτιά και ολιγωρία δεν δουλεύει το Ανθρώπινο δυναμικό σωστά.
  Δουλειές και αποφάσεις του ποδαριού που λαμβάνονται σε μια νύχτα (Παρασκευή προς Σάββατο) με εντολές των πολιτικών γραφείων δεν γίνετε δουλειά.
  Αναξιοκρατία – Αδιαφάνεια παντού σε όλους τους τομείς της Δημόσιας υγείας διακρίνεται μέρα με την μέρα και αναποτελεσματικότητα παντού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.