Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Kαταγγελία των Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου εμπλέκει και πρακτορείο από Αγρίνιο

590_619f512f51da9d4ed803b30d6fd04709Για τον τρόπο λειτουργίας των υποκαταστημάτων τουριστικών πρακτορείων και των επιτήδειων στη Λέσβο που παριστάνουν τους τουριστικούς πράκτορες, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο μίλησε στο enikos.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, Γιάννης Σαμιώτης.
Ο κ.Σαμιώτης, μιλώντας στο enikos.gr, είπε ότι στο λιμάνι εμφανίστηκαν 6-7 υποκαταστήματα τουριστικών πρακτορείων με έδρα την Αθήνα, το Αγρίνιο, την Πάτρα και τα οποία πήραν άδεια υποκαταστήματος, ενώ τόνισε ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο και αισχροκερδούν κατά των προσφύγων. «Τα ονόματά τους είναι ελληνικά», συμπλήρωσε.
«Ορισμένοι τόλμησαν, με δόλο, να έρθουν να εγγραφούν στην Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου για να είναι καλυμμένοι. Εμείς δεν το δεχτήκαμε», είπε.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου σημείωσε ότι χθες αυτά τα υποκαταστήματα έκλεισαν.
Στην ερώτηση για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να ανοίξει κάποιος ένα τουριστικό υποκατάστημα, ο κ.Σαμιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ εύκολο».
Τη γλώσσα που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τα υποκαταστήματα αυτά για να «αλιεύσουν» τους μετανάστες για να τους απομυζήσουν χρήματα.
«Τους έχουμε καταγγείλει. Αυτή τη στιγμή είναι 5.000 πρόσφυγες στο νησί», αναφέρει.

enikos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.