Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Kεφαλόβρυσο: δρώμενο αγροτών με… κυβέρνηση “τζιχαντιστών” (φωτό-video)

Ως άλλοι «δήμιοι» Τσίπρας, Αποστόλου, Κατρούγκαλος αποκεφαλίζουν γεωργό και κτηνοτρόφο στο συμβολικό δρώμενο των αγροτών στο μπλόκο στο Κεφαλόβρυσο.

1

Eνόσω είναι σε εξέλιξη η μεγάλη αγροτική  κινητοποίηση και το μπλόκο στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, με δίωρη διακοπή της κυκλοφορίας από 14.00 έως 16.00 , αγρότες-κτηνοτρόφοι παρουσιάζουν ένα δρώμενο…
Συγκεκριμένα τρεις εξ΄ αυτών παριστάνουν ως τζιχαντιστές που σφάζουν τους αγρότες τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου και τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κατρούγκαλο. Στους ρόλους των θυμάτων ένας κτηνοτρόφος και ένας αγρότης φορώντας μάλιστα τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή που προκαλεί…τρόμο καθώς έχει συνδεθεί με τις αποτρόπαιες πράξεις του ISIS.
 Με απόλυτο σεβασμό στα θύματα των τζιχαντιστών, πραγματοποιήσαμε αυτό το δρώμενο για να δείξουμε στην ελληνική κοινωνία την τρομοκρατία που εμείς οι αγρότες βιώνουμε σήμερα. Γιατί είναι πραγματικά τρομακτικό να έρχεται ο κάθε κύριος Κατρούγκαλος ή Αποστόλου και να σου λέει ότι θα πρέπει να σταματήσεις το παιδί απ’ το φροντιστήριο, να μην το πας στο γιατρό, να το αφήσεις να πεινάσει. Είναι τρομοκρατία να σου λένε ότι από τις δέκα χιλιάδες ευρώ που βγάζεις το χρόνο, θα πρέπει να δίνεις αυτόματα τις οχτώ σε εισφορές και φόρους. Αυτά που θέλουν να κάνουν είναι ξαφνικός θάνατος για εμάς. Επώδυνος. Είναι μαζική σφαγή. Πως θα ζήσουμε; Πως θα καλλιεργήσουμε; Αν αυτοί μας θέλουν ζητιάνους στα χωριά μας, να επιβιώνουμε με κάρτες σίτισης και να τους λέμε και ευχαριστώ, ε, …δεν θα τους κάνουμε τη χάρη». Αυτά δήλωνε  (e-ea.gr ) ένας απ’ τους συμμετέχοντες στην αναπαράσταση του αποκεφαλισμού των «αιχμαλώτων» αγροτών απ’ τους «τζιχαντιστές» Τσίπρα, Αποστόλου, Κατρούγκαλο, νωρίτερα σήμερα, στο συγκλονιστικής συμμετοχής μπλόκο στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας.
Κτηνοτρόφοι εξάλλου  άδειασαν δοχεία με γάλα στην άσφαλτο και άφησαν πρόβατα ελεύθερα.

 

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.