Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Kινητοποίηση στο Μεσολόγγι για τη διαμαρτυρία του Σαββάτου

Kινητοποίηση στο Μεσολόγγι για τη διαμαρτυρία του Σαββάτου

Μεγάλη κινητοποίηση λαμβάνει χώρα στο Μεσολόγγι για την επιτυχία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που οργανώνει ο δήμος και οι Φορείς, το Σάββατο Λαζάρου 16 Απριλίου, στις 10:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Μπότσαρη, μεσούντος δηλαδή του εορτασμού της Επετείου της Εξόδου (Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΔΩ). Οι συγκέντρωση γίνεται λόγω των εξελίξεων που οι φορείς του Μεσολογγίου εκτιμούν ότι είναι σε βάρος του δήμου (Εφετείου, στρατόπεδο) αλλά και ενόψει άλλων εξελίξεων όπως ο «Καλλικράτης» στα Νοσοκομεία (παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας Α.Λοβέρδου), το Αρχαιολογικό Μουσείο, το ΤΕΙ Μεσολογγίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι επιχειρείται συνεχώς η στοχoποίηση των βουλευτών (»οι βουλευτές του Νομού μας λειτουργούν σαν τοπάρχες Αγρινίου» λέει ο δικηγορικός σύλλογος Μεσολογγίου) παρά το ότι έχουν επιδοθεί σε προσπάθειες να για να στηρίξουν τις θέσεις των Φορέων της πόλης .

Η ανακοίνωση-κάλεσμα των δικηγόρων του Μεσολογγίου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας, μαζί με τους δημότες και κατοίκους της Ι.Π. Μεσολογγίου το Σάββατο Λαζάρου 16 Απριλίου, στις 10:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Μπότσαρη σε πάνδημη αγωνιστική συγκέντρωση ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ μαζί με το Δήμο και τους φορείς της περιοχής μας, να αποδοκιμάσουμε τους υπαίτιους της απαξίωσης και υποβάθμισης της Ιερής Πόλης του Έθνους και Πρωτεύουσα του Νομού μας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ Σεβασμό και το οφειλόμενο Χρέος και Τιμή της Πολιτείας στο Τόπο μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, νέοι και γέροι, γυναίκες και παιδιά, επιστήμονες και εργάτες, αγρότες και φοιτητές, επαγγελματίες, υπάλληλοι, συνταξιούχοι.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ μαζικά και αγωνιστικά για να λάβουν ηχηρό μήνυμα οι κυβερνώντες και αποφασίζοντες, οι βουλευτές του Νομού μας που λειτουργούν σαν τοπάρχες Αγρινίου.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΖΗΤΑΜΕ την ενεργή συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματά μας και σε όσα δικαιωματικά μας ανήκουν και οφείλουν να είναι και να γίνουν στον τόπο μας.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΜΑΣ. Προχθές ο «Καλλικράτης», χθες το 239 Σύνταγμα και το Εφετείο, αύριο το Νοσοκομείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το ΤΕΙ Μεσολογγίου; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!
Με οφειλόμενο Χρέος και Τιμή στο αθάνατο Έπος της ΕΞΟΔΟΥ, πιστοί στα μηνύματα των Ελεύθερων Πολιορκημένων.
Ι.Π. Μεσολογγίου, 14-4-2011
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μεσολογγίου
Γιάννης Ατσαλάκης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.