Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Kριτική Μπεγλίτη σε όσους αντιδρούν στο κλεισιμο στρατοπέδων

Kριτική Μπεγλίτη σε όσους αντιδρούν στο κλεισιμο στρατοπέδων

Έντονη κριτική σε όσους εξέφρασαν σφοδρές αντιρρήσεις στο κλείσιμο στρατοπέδων αλλά και στον εξορθολογισμό της Δομής Δυνάμεων εξαπέλυσε από το Λουτράκι ο Π. Μπεγλίτης.
Σημειωτέον ότι έντονες αντιρρήσεις εξέφρασαν και οι αρχές του Μεοσλογγίου και οι βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας , ακόμη και το Περιφερειακό Συμβούλιο στο ενδεχόμενο κατάργησης του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων.
Ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, μιλώντας στη Σχολή Μηχανικού την Κυριακή του Πάσχα, αναφέρθησε κατ’ αρχάς στο κλείσιμο του 6ου Συντάγματος Πεζικού στην Κόρινθο (που σημειωτέον βρίσκεται στην εκλογική του περιφέρεια) και τόνισε ότι εντάσσεται στο πλαίσιο των αλλαγών που θα βοηθήσουν τόσο στη μείωση του κόστους όσο και στη δημιουργία ενός πιο σφιχτού και ευέλικτου στρατεύματος.
Τα βέλη του όμως ήρθαν στη συνέχεια. «Ως πολιτικός και κυρίως ως μέλος της ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» είπε «βάζω πρώτα από όλα την άμυνα της χώρας, την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων, την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας κι όχι την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων που τις είδαμε δυστυχώς να εμφανίζονται και να επιβάλλονται στο παρελθόν. Αναλαμβάνω την ευθύνη χωρίς να υπολογίζω το πολιτικό κόστος, χωρίς να κρύβομαι πίσω από τέτοιου είδους πρακτικές.

Με πληροφορίες Newsroom ΔΟΛ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.