Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό στην Ι.Μ. Λιγοβιτσίου

imagesΓια την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο αναπλ. Διευθυντής της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας αποφάσισε και γνωστοποίησε προσωρινές  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η απόφαση προβλέπει τη μονοδρόμηση της ανώνυμης δημοτικής  οδού « Φυτειών – Ι.Μ.  Λιγοβιτσίου –Διασταύρωση Τ.Κ. Σκουρτού »  με κατεύθυνση από Τ.Κ. Φυτειών προς Ι.Μ. Λιγοβιτσίου και Σκουρτού, Δ. Ξηρομέρου,  κατά τις ώρες  16.00΄   έως   22.00΄  της 14-8-2015 καθώς και κατά τις ώρες  07.00΄  έως  12.00΄ της 15-8-2015.

Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη προσωρινή οδική σήμανση ή ρυθμιστές τροχονόμοι με μέριμνα του Α.Τ. Κατούνας..

Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας .Οι παραβάτες της απόφασης β διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.