Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Kαι σύμπραξη Παπαναστασίου-Καραμητσόπουλου

Kαι σύμπραξη Παπαναστασίου-Καραμητσόπουλου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» κ. Γιώργο Καραμητσόπουλο και προχώρησαν σε κοινή δήλωση για τη συνεργασία των παρατάξεων τους.

«Είχαμε μία αρμονική και αποδοτική συζήτηση και αποφασίσαμε ότι μπορούμε να συμπορευτούμε προς όφελος του Αγρινίου. Οι συνεργασίες αποτελούν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρόκληση και ζητούμενο. Προσηλωμένοι στις αρχές και τις προγραμματικές μας δηλώσεις και με δεδομένο ότι, στην Αυτοδιοίκηση απαιτούνται συνεργασίες, προσπερνάμε παραταξιακά οφέλη και προτάσσοντας το «εμείς» μέσα από ένα γόνιμο διάλογο συμπορευόμαστε με στόχο τη συνεργασία και τη συνέργεια μέχρι το τέλος της δημοτικής περιόδου», αναφέρει η δήλωση.

Νωρίτερα σήμερα με ανακοίνωση του ο κ.Καραμητσόπουλος είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την εξέλιξη αναφέροντας πως «στο δημόσιο κάλεσμα συνεργασίας που απηύθυνε προς όλες τις παρατάξεις ο Δήμαρχος Αγρινίου, το οποίο επανέλαβε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, εμείς θα ανταποκριθούμε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Ανώνυμος
  Για γέλια και για κλάματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Kostas Papadopoulos

  Τρέξτε όλοι να σώσετε το “Μωυσή”! Αντιπολίτευση μόνο ο …Τραπεζιώτης!!! Δήμαρχε, σέ παραδέχομαι! Αν βάλεις υποψηφιότητα για βουλευτής, θα σε ψηφίσω κι ας είμαι …Ζαίος!

 3. Ανώνυμος

  Γιατί όπως ήρθαν τα πράγματα θα δούμε μεγάλη μάχη στις επόμενες εκλογές μεταξύ Παπαναστασίου και Τραπεζιωτη!!!Και όλοι πιστεύουμε ότι ο Δήμος θα έρθει σε Δημοκρατικά χέρια!!!

 4. nefelim13

  Πες μας ρε δήμαρχε τι σού σερνε προεκλογικά ο καραμητσοπουλος και ο Καζαντζης και τους πήρες τώρα μαζί σου λίγο ντροπή και φιλότιμο ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.