Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Κάηκε ζωντανός ο 50χρονος οδηγός στο ορεινό Θέρμο

3Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που θα διενεργηθεί στο εργαστήριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα, την ερχόμενη εβδομάδα,  αναμένει η Ασφάλεια Αγρινίου για την επίσημη ταυτοποίηση των στοιχείων του οδηγού που κάηκε ζωντανός στον επαρχιακό δρόμο Μελίγκοβας – Αμβρακιάς στο ορεινό Θέρμο, το πρωί της περασμένη Τρίτης.
Από τη σορό ελήφθησαν δείγματα τα οποία θα επιχειρηθεί να ταυτοποιηθούν με τα δείγματα που ελήφθησαν από τις κόρες του 50χρονου επαγγελματία που δραστηριοποιούνταν στο Μεσολόγγι και για τον οποίο υπάρχουν ενδείξεις πως ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ που τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο εν λόγω επαγγελματίας γεννήθηκε στη Γερμανία αλλά οι δεσμοί του ήταν στενοί με το Αγρίνιο από το οποίο κατάγεται η σύζυγος του.
Στις εξελίξεις της υπόθεσης είναι το συμπέρασμα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας σύμφωνα με το οποίο αιτία θανάτου ήταν η απανθράκωση του οδηγού που βρήκε μαρτυρικό θάνατο καθώς κάηκε εν ζωή.
Από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την αιτία πρόκλησης φωτιάς στο όχημα με έμφαση πάντως να δίνεται στο ενδεχόμενο να προηγήθηκε τροχαίο ατύχημα που εγκλώβισε τον άτυχο άνδρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.