Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Πολλά προβλήματα και από τη σημερινή κακοκαιρία στη Ναυπακτία (βίντεο)

Πολλά προβλήματα και από τη σημερινή κακοκαιρία στη Ναυπακτία (βίντεο)

Στο έλεος της νέας κακοκαιρίας βρέθηκε η Ναύπακτος η οποία μέσα σε λίγες ώρες μετατράπηκε πάλι σε… Λιμνούπολη. Σοβαρά προβλήματα στην περιοχή της Ναυπακτίας. 

Η Ναύπακτος βρέθηκε στο επίκεντρο της έντονης βροχόπτωσης με  την οδό Καλυδώνος να πλημμυρίζει από τα νερά  και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα προκειμένου να αντλήσει τα συσσωρευμένα νερά.

Σοβαρά, ωστόσο, προβλήματα παρατηρούνται και στα ορεινά της Ναυπακτίας με τα μεγαλύτερα στην περιοχή της Πυλλήνης, στη Γαβρολίμνη, αλλά και στην περιοχή του Τρικόρφου  .

Γίνεται λόγος για πλημμυρισμένα σπίτια  και χωράφια ενώ σε μια περίπτωση τρία άτομα αποκλείστηκαν μέσα στο σπίτι τους από το ύψος των νερών

Ανησυχητική είναι η κατάσταση στα ρέματα της περιοχής αλλά και στα καμμένα ακριβώς πάνω από την Τ.Κ.Τρικόρφου σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Χάλκειας Σπ.Τραχίλη.Μηχανήματα έργου του δήμου και δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση.

 Ο Εύηνος ποταμός “φούσκωσε” ξανά  και η περιοχή που βρίσκεται το «Καρέλι», η Στράνωμα, πλημμύρισε για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες.

Δείτε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες:

Κλήσεις για άντληση υδάτων στο Αντίρριο – Πλημμύρισε η Εθνική Οδός

Εγκλωβίστηκαν τρία άτομα στην Γαβρολίμνη καθώς  μέσα από την αυλή του σπιτιού τους πέρασε το νερό από το ρέμα που «έσπασε» σήμερα το μεσημέρι.

Δύο ηλικιωμένοι και ακόμη ένα άτομο βρισκόταν στο σημείο και περίμεναν να σταματήσει η βροχή και να πέσει η στάθμη του νερού.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Φουσέκης και ο αντιδήμαρχος κ. Τραχύλης ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική χωρίς ωστόσο να χρειασθεί παρέμβαση της καθώς η στάθμη των νερών έπεσε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.