Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Κακά μαντάτα από το Νοσοκομείο Αγρινίου: θετικά πολλά τεστ Αγρινιωτών-διασπορά και στο προσωπικό του

Κακά μαντάτα από το Νοσοκομείο Αγρινίου: θετικά πολλά τεστ Αγρινιωτών-διασπορά και στο προσωπικό του

Σοβαρές και άκρως ανησυχητικές εξελίξεις καταγράφονται στο Νοσοκομείο Αγρινίου που προκαλούν προβληματισμό αλλά και πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το ίδρυμα ενημερώθηκε σήμερα πως υπήρξαν θετικά 30 από τα 109 τεστ για κορωνοϊό που διενεργήθηκαν στο χώρο του και τα αποτελέσματα των οποίων καθυστερούσαν επί  ημέρες λόγω του γνωστού προβλήματος με την  έλλειψη αντιδραστηρίων στο εργαστήριο της Πάτρας.

Τα κρούσματα αυτά αναμένεται να ενταχθούν στις προσεχείς ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ (κάποια ενδεχομένως περιλαμβάνονται στη χθεσινή).Τα 25 από αυτά αφορούν πολίτες της ευρύτερης περιοχής αλλά και πέντε προσωπικό του νοσοκομείου.

Εξ αυτών πρόκειται για μια γυναίκα του υγειονομικού προσωπικού, τρεις καθαρίστριες και ένα άτομο του προσωπικού ασφαλείας. Το μείζον ωστόσο είναι πως οι καθαρίστριες και ο άνθρωπος της ασφάλειας  υποβλήθηκαν σε τεστ την 13η Νοεμβρίου και έκτοτε-όντας ασυμπτωματικοί- φέρονται να εργάστηκαν.

Είναι ευκόλως αντιληπτό τι σημαίνει αυτό για το ενδεχόμενο  διασποράς του ιού με ευθύνη την καθυστέρηση της έκδοσης των αποτελεσμάτων.  Είναι εξάλλου προφανής η αναγκαιότητα να δοθούν από τους αρμοδίους απαντήσεις. Φυσικά στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης σήμανε συναγερμός και ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

10 Σχόλια

 1. Κρουστιάνος

  Μια χαρά τα πάει η κυβέρνηση στο δεύτερο κύμα της πανδημίας…
  Αποτελέσματα μετά από από 8 μέρες…
  Αλλα για όλα φταίμε εμείς που είμαστε
  “ατομικά ανεύθυνοι”!

 2. Άμστερνταμ

  Η κατάσταση πλέων είναι ανεξέλεγκτη. Σε ότι αφορά το κυβερνητικά ή ατομικά ανεύθυνη, ο ίδιος δρόμος είναι για τον Άγιο Γεώργιο στα “θυμαράκια” … Οπότε ΠΡΟΣΟΧΉ !!!

 3. Avonimos

  Γιατί δεν υπάρχουν αντιδραστήρα; και τα αποτελέσματα βγαίνουν όταν έχουν προσβληθεί όλοι οι σουλατσαδοροι εργαζόμενοι; Τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ γιατί δεν τηρούνται; Οποίος έχει σύμπτωμα έστω και μικρό σπίτι, στην απομώνοση όπως ορίζουν οι ειδικοί, οποίοι είναι ασυμπτωτικοί, τα τεστ έπρεπε να βγαίνουν αμέσως, πριν υπάρξει διασπορά σε όλους. Ο ΕΟΔΥ και όλοι οι φορείς έχουν δώσει σαφής εντολές. Που θα κινούνται οι Γιατροί, που θα κινούνται οι Νοσηλευτές, που θα αλλάζουν που θα πλένουμε τα χέρια μας, πως θα φοράμε την μάσκα μας, πωες θα την βγάζουμε και που θα απορρίπτουν τα μολυσμένα αναλώσιμα, γάντια, μάσκες, στολες κλπ. Τι δε καταλαβαίνουν οι κύριοι και οι κυρίες Διαταγές δίνουν μόνο οι ειδικοί και εφαρμόζονται μέχρι τέλους. Οι Ανεύθυνοι δεν πρέπει να εργάζονται.

 4. Δ

  Κάποιοι μαϊντανοί ζουν σε άλλη διάσταση μάλλον. Καλό είναι να μπουν στη τρύπα τους με μάσκα η χωρίς αδιάφορο….

 5. Δημήτρης κοντονικας

  Να βγούμε στα μπαλκόνια να χειροκροτησουμε με την κομψή μαρεβα

 6. Κωστας

  Η κυβέρνηση πράγματι κάνει ότι είναι δυνατόν να μας πείσει ότι το σύστημα υγείας επί πολλά πολλά χρόνια πάσχει από το μεταπολιτευτικο πασοκονεοδημοκρατικο σύνδρομο της αρπαχτής της μίζας της πολιτικό αλητείας και των μνημονιων που με ζήλο υπηρέτησαν οι κυβερνήσεις του δημοκρατικού τόξου με συμπαράσταση φυσικά του ΚΚΕ και των αριστερων πεποιθησεων. Ας ευχηθούμε καλή ανάρρωσή του.

 7. Κρουστιάνος

  Μετά την απόφαση του να ανατεθεί σε catering η τροφοδοσία του νοσοκομείου,οι τραπεζοκόμες έπρεπε να διαλέξουν απόλυση ή παραμονή με καθήκοντα όπως αλλαγές καθετήρων κτλ. και σε θαλάμους covid.
  Tώρα αν οι άνθρωποι αυτοί φταίνε γιατί δεν έμαθαν να τηρούν τα πρωτόκολλα καθαριότητας,ας το κρίνει ο καθένας.
  Το να σου δώσουν γαντια και μια στολή ΡΒΧΠ δεν σημαίνει οτι ξέρεις να προφυλαχθείς…

 8. Άλλος

  Ο θεός μας φύλαξε και δεν πρόλαβαν ακόμα να ιδιωτικοποιήσουν τη δημόσια υγεία, προς όφελος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας-αβουλίας.

 9. Μαρία ν

  Πόσο ανεύθυνοι είμαστε τελικα.το πιο τέλειο και επαρκές σύστημα υγείας να είχαμε βρίσκαμε κάτι να πούμε να κατηγορήσουμε όλες τις κυβερνήσεις και όχι τον εαυτό μας που δεν θέλουμε να συμμορφωθούμε Και να υπακουσουμε στο αυτονόητο.Να προσέξουμε εμάς.Μ.ν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.