Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Κακό ξεκίνημα σε παιδικό σταθμό του Αγρινίου!

Κακό ξεκίνημα σε παιδικό σταθμό του Αγρινίου!

Σίγουρα δεν ήταν το ξεκίνημα που φανταζόταν οι λιλιπούτειοι Αγρινιώτες σε παιδικό σταθμό καθώς έπεσαν πάνω σε ψόφιες κατσαρίδες, οι οποίες προφανώς είχαν ξεμείνει από τους ψεκασμούς που έγιναν τον Ιούλιο!Με τριτοκοσμική εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι παιδιά και γονείς κατά την πρώτη ημέρα σε παιδικό σταθμό του Αγρινίου καθώς βρέθηκαν ενώπιον πολλών ψόφιων κατσαρίδων γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια τους ακόμη και την αποχώρηση κάποιων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα παλιό πρόβλημα που οφείλεται στην αποχέτευση του παιδικού σταθμού και στο γεγονός πως η εντομοκτονία έγινε τον Ιούλιο. Τα φάρμακο έκανε κανονικά την δράση του αλλά δεν υπήρξε η πρόνοια, κάποιες μέρες πριν ανοίξει ο παιδικός σταθμός, να μαζευτούν οι ψόφιες κατσαρίδες.
Το agrinionews.gr έγινε δέκτης έντονων παραπόνων  για το περιστατικό .
Οι γονείς, αυτό που ζητούν είναι καλύτερο συντονισμό  για να μην απαξιώνεται η προσπάθεια στους παιδικούς σταθμούς του Αγρινίου και ο σημαντικός ρόλος τους στην κοινωνία.Κάτι που έχει ήδη γίνει αντιληπτό από τους περισσότερους αφού σε γενικές γραμμές το ξεκίνημα στους υπόλοιπους παιδικούς σταθμούς δεν είχε άλλα απρόοπτα.
Ας το αντιληφθούν και αυτοί που το μυαλό τους αυτό το διάστημα είναι στις… αντιδημαρχίες .

Η φωτό αρχείου…

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    κόψε κάτι βρε συ!χθές μόνο οι ιδιωτικοι ανοιξαν…. και τι θέλουν να μας πουν,ότι άνοιξε και δεν καθάρισε…Τελικά για τόσο ηλίθιους μας έχετε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.