Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά αυτοκίνητο στην Αττική Οδό ζήτησε ο Μητσοτάκης

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά αυτοκίνητο στην Αττική Οδό ζήτησε ο Μητσοτάκης

Την καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε επικοινωνία που είχε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού για όσους πολίτες ταλαιπωρήθηκαν για ώρες από το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα. Η εταιρεία το αποδέχθηκε.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος. Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Σχετικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Στυλιανίδη στις 11.00 και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα στις 11.30.

Πηγή: newsbeast.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.