Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Κλειστά σχολεία στους Δήμους Ξηρομέρου, Αμφιλοχίας, Θέρμου και Ακτίου-Βόνιτσας

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Κλειστά σχολεία στους Δήμους Ξηρομέρου, Αμφιλοχίας, Θέρμου και Ακτίου-Βόνιτσας

Με απόφαση των Δημάρχων Ξηρομέρου, Αμφιλοχίας, Ακτίου-Βόνιτσας και Θέρμου, πάρθηκε η απόφαση να ανασταλεί για αύριο και μεθαύριο, Δευτέρα και Τρίτη 24 και 25 Ιανουαρίου, η λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των ΚΔΑΠ και των παιδικών σταθμών (πλην Ακτί-Βόνιτσας) στα όρια των Δήμων τους.

Η απόφαση πάρθηκε λόγω του υπερβολικού ψύχους, που καθιστά την εκπαιδευτική διαδικασία δύσκολη.

Η ενημέρωση του Δήμου Αμφιλοχίας:

Με απόφαση του Δημάρχου Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα και κατόπιν συνεννόησης και με τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, λόγω του αναμενόμενου ψύχους, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Αμφιλοχίας, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Όπως προβλέπετε για τέτοιες περιπτώσεις, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με εξ αποστάσεως διδασκαλία (τηλεκπαίδευση).

Σε περίπτωση που η κακοκαιρία συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Η ενημέρωση του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας:

Με απόφαση του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κλειστά θα είναι τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.
Κλειστά θα παραμείνουν και τα ΚΔΑΠ.

Η ενημέρωση του Δήμου Ξηρομέρου:

Με απόφαση του Δημάρχου Ξηρομέρου, πάρθηκε η απόφαση να ανασταλεί για αύριο και μεθαύριο, Δευτέρα και Τρίτη 24 και 25 Ιανουαρίου, η λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των ΚΔΑΠ και των παιδικών σταθμών στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, για λόγους υπερβολικού ψύχους, που καθιστούν την εκπαιδευτική διαδικασία δύσκολη.

Η ανακοίνωση του Δήμου Θέρμου:

Αποφασίζουμε τη διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο δήμο ΘΕΡΜΟΥ το επόμενο διήμερο Δευτέρα και Τρίτη (24 & 25 Ιανουαρίου).

Αξιολογώντας όλα τα δεδομένα και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για την κακοκαιρία «Ελπίς» και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών προχωρήσαμε στην απόφαση για προληπτικούς λόγους και την καλύτερη ασφάλεια μαθητών και καθηγητών.

Επίσης θα μείνει κλειστός τις ανωτέρω ημέρες ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός και το ΚΔΑΠ Θέρμου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.