Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Κακοκαιρία «Μήδεια» – ΔΕΗ: Έκπτωση 10% σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα

Κακοκαιρία «Μήδεια» – ΔΕΗ: Έκπτωση 10% σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα

Το μέτρο ισχύει για τους πελάτες της επιχείρησης που επλήγησαν από την κακοκαιρία – Μέχρι πριν από μερική ώρα, υπολογιζόταν ότι το σύνολο των νοικοκυριών με προβλήματα ηλεκτροδότησης διαμορφώνεται στα 7.000.

Σε μια κίνηση αναγνώρισης των δυσκολιών που πέρασαν – κι εξακολουθούν να περνούν – λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε αρκετές περιοχές της χώρας τις προηγούμενες ημέρες, η ΔΕΗ αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση 10% στους πελάτες της, που έμειναν χωρίς ρεύμα.

Πολλά νοικοκυριά, κυρίως στη Βόρεια και Ανατολική Αττική αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, τα οποία, σε συνδυασμό με τις συνθήκες πολικού ψύχους, προκάλεσαν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.

Σημειώνεται πως σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της Αττικής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο Μέσης Τάσης της Αττικής και έχουν επανηλεκτροδοτηθεί τμήματα των γραμμών που παρουσίαζαν έως και σήμερα το πρωί ζημιές από την πτώση δέντρων στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Μέχρι πριν από μερική ώρα, υπολογιζόταν ότι το σύνολο των νοικοκυριών με προβλήματα ηλεκτροδότησης διαμορφώνεται στα 7.000.

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.