Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Καλά τα νέα για τα αποτελέσματα των rapid tests που έγιναν στο κέντρο του Αγρινίου

Καλά τα νέα για τα αποτελέσματα των rapid tests που έγιναν στο κέντρο του Αγρινίου

Καλά είναι τα νέα αναφορικά με τα αποτελέσματα των Rapid Tests για τον Covid-19 που διενεργήθηκαν σήμερα το πρωί στην είσοδο του Δημαρχείου Αγρινίου (Χαριλάου Τρικούπη 10).

Στη διαδικασία που ξεκίνησε διήρκησε από τις 8:30 έως τις 14:00,  σε συνεργασία του Δήμου Αγρινίου με την 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου, προσήλθαν 151 άτομα και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες θετικό υπήρξε ένα δείγμα.

«Είναι στενή η συνεργασία του Δήμου με τα στελέχη του ΕΟΔΥ ώστε να πραγματοποιούνται αυτοί οι απαραίτητοι έλεγχοι. Συνεχίζουμε τις πρωτοβουλίες. Είναι κρίμα να ακυρώσουμε τώρα την προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε. Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Χρειάζεται όμως λίγη υπομονή για να μείνουμε ασφαλείς και να κερδίσουμε πίσω την ζωή μας. Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμό και χαλάρωση. Πρέπει όλοι να τηρούμε τα μέτρα», ανέφερε  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Σημειωτέον παράλληλα πως σήμερα, Πέμπτη 25/2,  ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.784 νέα κρούσματα στη χώρα κατανέμοντας 23 στην Αιτωλοακαρνανία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.