Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

«Χρυσή» κλοπή σε εξοχικό στον Κάλαμο Λευκάδας: Άρπαξαν 15.000 ευρώ μετρητά

«Χρυσή» κλοπή σε εξοχικό στον Κάλαμο Λευκάδας: Άρπαξαν 15.000 ευρώ μετρητά

«Φλέβα» χρυσού χτύπησαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ιδιοκτητών μιας εξοχικής κατοικίας στο νησί Κάλαμος Λευκάδας και τρύπωσαν στο εσωτερικό της. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το ενδεχόμενο να γνώριζαν ότι οι ένοικοι φύλαγαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες του εξοχικού στους αστυνομικούς του τμήματος Ακτίου– Βόνιτσας, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι δράστες φέρονται να άρπαξαν από το σπίτι «ζεστά» μετρητά ύψους 15.000 ευρώ! Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι εισβολείς.

*** Πολύτιμα κειμήλια και έγγραφα που είχε αφήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ενός από τα πιο παλιά καφεκοπτεία της χώρας, περιείχε το χρηματοκιβώτιο που «σήκωσαν» άγνωστοι από το κατάστημα στο κέντρο της Μεσσήνης, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και οπλοφορούσαν. Η τοπική Αστυνομία αναζητά πλάνα από κάμερες στην γύρω περιοχή, για να εξακριβώσει πώς και προς ποια κατεύθυνση διέφυγαν.

Μάνος Τσαγκαράκης

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.