Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Καλάθια στην πλατεία Δημοκρατίας για τους μικρούς φίλους του ΑΟ Αγρινίου

Καλάθια στην πλατεία Δημοκρατίας για τους μικρούς φίλους του ΑΟ Αγρινίου

Την ευκαιρία στους μικρούς φίλους να πετύχουν όμορφα καλάθια μέσω μπασκετικής δράσης έδωσε ο ΑΟ Αγρινίου.

Στην πλατεία Δημοκρατίας στήθηκε το πρωί του Σαββάτου ένα stand και μία μπασκέτα προκειμένου όλοι οι φίλαθλοι να βρεθούν κοντά στην ομάδα του ΑΟ Αγρινίου, να γνωρίσουν τα παιδιά των Ακαδημιών και την όλη λειτουργία των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Οι μικροί φίλοι φορώντας μπλουζάκια του ΑΟ έπαιξαν και σκοράραν με την βοήθεια παικτών.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το απόγευμα ο ΑΟ Αγρινίου στοχεύει στην πρώτη νίκη για την φετινή χρονιά στην Α2.

Στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης” στις 17:00 η ομάδα του Αγρινίου υποδέχεται το Παγκράτι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

H ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου:

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα μας το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Δημοκρατίας.

Ο κόσμος της πόλης μας “αγκάλιασε” την εκδήλωση και βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους της ομάδας μας και στα παιδιά των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Συλλόγου Γιάννης Διαμαντάκος και όλοι οι παίκτες, λίγες ώρες πριν το αγώνα με τον Α.Ο. Παγκρατίου, που γίνεται σήμερα στις 5 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης”.

Η ανταπόκριση στη συγκεκριμένη εκδήλωση μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε αυτές τις δράσεις με τα παιδιά των Ακαδημιών σε συνεργασία με την πρώτη ομάδα.

Η εκδήλωση αυτή είχε τη στήριξη χορηγών της ομάδας τους οποίους ευχαριστούμε, ενώ ταυτόχρονα ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή, το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη και Σπύρο Φλώρο για την παραχώρηση κομματιού στην κεντρική πλατεία της πόλης για την πραγματοποίησή της.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.