Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Καλές ειδήσεις για τον αθλητισμό στη Βόνιτσα- Στο ΠΔΕ η ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου

Καλές ειδήσεις για τον αθλητισμό στη Βόνιτσα- Στο ΠΔΕ η ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου

Ευχάριστες και σημαντικές ειδήσεις προκύπτουν σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr αναφορικά με τον αθλητισμό στη Βόνιτσα.

Κι αυτό διότι εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος το έργο που αφορά στην ολοκλήρωση του Αθλητικού Κέντρου Βόνιτσας, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 1.275.000 €.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία θετικότατη εξέλιξη, καθότι αναμένεται να κατασκευαστεί ένα πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο, με γήπεδα και τις απαραίτητες συνοδευτικές υποδομές, δίνοντας άλλον «αέρα» στον αθλητισμό της περιοχής.

Πέραν φυσικά της περιφερειακής αρχής σημαντική υπήρξε η αρωγή και οι ενέργειες του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Κώστα Καραγκούνη.

Aνακοίνωση του συνδυασμού «Κύμα Αλλαγής» του Θανάση Κασόλα

Με την υπαριθμον 91405/13-8-21 απόφαση του υφυπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Τσακίρη Ιωάννη εντάχθηκε στο ΠΔΕ της Περιφέρειας ΔυτικήςΕλλάδος με ΣΑΕ -016 των έργων 3 έργα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος  ένα εκ των οποίων στο δήμο Άκτιου Βόνιτσας <<ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ>>  προϋπολογισμού 1.275.000€ .

Θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην ένταξη του έργου, τον  Περιφερειάρχη Δυτ Ελλαδος κ Νεκτάριο Φαρμάκη και τις υπηρεσίες της ΠΔΕ για την πρόταση τους και την υποβολή του τεχνικού δελτίου και μέχρι την οριστική ένταξη του έργου στην ιδιαίτερη συγκυρία που βρισκόμαστε.

Κ. Καραγκούνης: Ένα όνειρο 50ετών για την ευρύτερη περιοχή Ακτιού – Βόνιτσας πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα

«Επιτέλους η Βόνιτσα αποκτά το δικό της εθνικό στάδιο», ανέφερε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης μετά την έγκριση κονδυλίου για την πραγματοποίηση του αθλητικού κέντρου Βόνιτσας​. Αναλυτικά:

Ένα όνειρο 50ετών για την ευρύτερη περιοχή Ακτιού – Βόνιτσας πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του βουλευτή της ΝΔ κ. Κώστα Καραγκούνη και του δημάρχου Βόνιτσας κ. Γιώργου Αποστολάκη, σε συνεργασία με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο. Άδωνη Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο. Ελευθέριο Αυγενάκη, ενετάχθη στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων το έργο: «Ολοκλήρωση Αθλητικού Κέντρου Βόνιτσας», προϋπολογισμού 1.275.000€ (ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ –ΒΟΝΙΤΣΑΣ-ΠΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ) ΑΔΑ:6ΟΖ446ΜΤΛΡ-ΛΟΓ

Επιτέλους η Βόνιτσα αποκτά το δικό της εθνικό στάδιο το οποίο θα περιλαμβάνει στίβο, γήπεδο ποδοσφαίρου, κερκίδες , αποδυτήρια , γήπεδα βόλει, μπάσκετ, καθώς και εσωτερικό χώρο σκουός , γραφεία και λοιπές εγκαταστάσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το δήμο Ακτιού – Βόνιτσας οπού επιμελήθηκε της όλης προσπάθειας καθώς και τους αρμόδιους υπουργούς οι οποίοι ενέταξαν τελικά το έργο προς υλοποίηση.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.