Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου σε νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη

Σε νέο συλλαλητήριο ενάντια στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο καλεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα στην πλατεία Δημοκρατίας το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου  .

Αναλυτικά η ανακοίνωση – κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου αναφέρει τα εξής:

Όλες και όλοι στο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη
Και στη συγκέντρωση στην Κ. Πλατεία στις 19:00 στο Αγρίνιο

Συνάδελφοι , συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο, διεκδικώντας σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής.

Μετά τις 2 απεργιακές κινητοποιήσεις 24 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη , μετά το μαχητικό συλλαλητήριο στις 17 Οκτωβρη κλιμακώνουμε με νέο συλλαλητήριο στις 24 Οκτωβρη . Καλούμε κάθε εργαζόμενο σε κάθε κλάδο σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε τόπο κατοικίας να συμβάλει για την επιτυχία του συλλαλητηρίου.

Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.

Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ.

Παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ότι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων.

Με το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα» συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέσα σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.

Όλες και όλοι στο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη
Και στη συγκέντρωση στην Κ. Πλατεία στις 19:00 στο Αγρίνιο

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.