Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Κάλεσμα για εθελοντές από τον ΣΟΨΥ Πάτρας

Κάλεσμα για εθελοντές από τον  ΣΟΨΥ  Πάτρας

Η Ομάδα εργαζομένων του ΣΟΨΥ Πάτρας – Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία απευθύνει κάλεσμα σε υποψήφιους εθελοντές. Αναφέρει:

Καθ’ όλη τη πορεία του Συλλόγου μας σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι εθελοντές μας. Ως εκ τούτου, εάν κι εσύ θα ήθελες να διαδραματίσεις ενεργό ρόλο στην προσπάθεια μας, να επιτύχουμε την αποστολή μας, μπορείς να γίνεις Εθελοντής στο ΣΟΨΥ Πάτρας!

Αποστολή μας είναι η ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Χρειαζόμαστε εθελοντές έτσι ώστε να πλαισιώσουν τις ομάδες που στόχο έχουν την κοινωνική επανένταξη τους. Αναζητούμε τόσο επαγγελματίες ψυχικής υγείας, όσο και ανθρώπους που απλά έχουν μεράκι για αυτό που κάνουν.

Αν θα σε ενδιέφερε να γίνεις κι εσύ μέλος της εθελοντικής μας ομάδας, παρακαλούμε συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα στο site του φορέα sopsipatron.gr (ενότητα επικοινωνία – γίνε εθελοντής), και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου, ώστε να βρούμε τον πιο κατάλληλο τρόπο για να συμβάλλεις στο έργο μας.

Αν έχεις απορίες μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω e-mail στο sopsipatron@gmail.com και στο τηλ. 2610 621273 & κιν. 6977452647.

*Οι «Γέφυρες Ζωής», Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ψυχικά Πασχόντων του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας είναι στην οδό Κανάρη 74, στην Πάτρα ενώ το Κτίριο εργαστηρίων στην Σισίνη 6, στην Πάτρα.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.