Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Κάλεσμα ΠΑΜΕ για την απεργία της Πέμπτης (24/11) στο Δημόσιo

παμεΚάλεσμα ΠΑ.ΜΕ. για την απεργία της Πέμπτης (24/11) στο Δημόσιo:

Το Πανεργατικό Μέτωπο (ΠΑ.ΜΕ.) καλεί όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα σε συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Νοέμβρη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζει νέο οδοστρωτήρα σε ό,τι έχει απομείνει από τα λαϊκά δικαιώματα. Πιο συγκεκριμένα, φέρνει νέες μειώσεις αποδοχών και συντάξεων, πετσόκομμα επιδομάτων, κατάργηση εφάπαξ, πάγωμα μισθολογικών κλιμακίων, νέα μεγάλη μείωση του αφορολόγητου ορίου και περιορισμούς και απαγορεύσεις στη συνδικαλιστική δράση. Κι όλα αυτά, με το πρόσχημα του κλεισίματος της δεύτερης αξιολόγησης, σύμφωνα με τις επιταγές του 3ου μνημονίου που η ίδια συμφώνησε με τους δανειστές.

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε εμείς! Όλοι μαζί, να σηκώσουμε τη σημαία της αντεπίθεσης, για να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα!

Η Γραμματεία Μεσολογγίου του ΠΑ.ΜΕ. καλεί όλους τους δημοσίους υπαλλήλους της πόλης μας σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία, ώρα 10 το πρωί της Πέμπτης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.