Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Κάλεσμα προς όλους από τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην εθνική-καρμανιόλα

Κάλεσμα προς όλους από τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην εθνική-καρμανιόλα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου , στο ύψος των εγκαταστάσεων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, επαναλαμβάνει η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου για να αναδείξει την επικινδυνότητα του δρόμου. Αντίστοιχη κινητοποίηση είχε γίνει την 15η Φεβρουαρίου 2017. Από τότε αυτό που άλλαξε είναι μόνο ο αριθμός των θυμάτων των τροχαίων…

Η ΛΕ.ΜΟΤ.Α  απευθύνει κάλεσμα στους εκπροσώπους φορέων του Δήμου Αγρινίου και ολόκληρου του Νομού καθώς και στους συμπολίτες  να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 14:30  υπογραμμίζοντας πως «είναι ένα ζήτημα  που μας αφορά ΟΛΟΥΣ! «.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου (ΛΕ.ΜΟΤ.Α) δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία της απέναντι στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής διοργανώνει την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 14:30 νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.

Αιτία για τη νέα κινητοποίηση είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει ωσ αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών τροχαίων. Παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, έστω και για κάποια προσωρινή λύση, η οποία δε δόθηκε ποτέ μέχρι σήμερα.

Προσπάθεια της ΛΕ.ΜΟΤ.Α. είναι να ενεργοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμα πιο σθεναρά την υλοποίηση των παρεμβάσεων που είναι αναγκαίες για τη σωστή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών και την αποτροπή συγκρούσεων.

Θυμίζουμε ότι την τελευταία πενταετία τέσσερις συνάνθρωποι μας έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί στο εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο του εθνικού οδικού δικτύου, στην είσοδο της πόλης.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους εκπροσώπους φορέων του Δήμου Αγρινίου και ολόκληρου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς  και στους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν  στη διαμαρτυρία την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 14:30 στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου, στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Είναι ένα ζήτημα  που μας αφορά ΟΛΟΥΣ!

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Γιαννης

  Τι φταιει ο δρομος που οι μισοι τουλαχιστον κατοχοι διπλωματος αυτοκινητου “κοιμουνται ” μεσα σ αυτα;;;;;

 2. Νικ.

  Οι μόνοι που το παλεύουν…… Ένα μεγάλο μπράβο !!!!

 3. ΜΠΛΑΧΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

  Ωραίο παραδειγμα με το κράνος στο χέρι. και μετα διαμαρτυρόμαστε για τα ατυχήματα. ας είμαστε εμείς νόμιμοι πρώτα και μετα να διαμαρτυρόμαστε για τους άλλους

 4. Αναρχοκαπιτάλας

  Έχω μεγάλη περιέργεια να δω, πόσοι και ποιοι από τους οργανωτές, συμμετέχοντες και εμβόλιμους στη διαμαρτυρία, θα είναι υποψήφιοι συνδυασμών στις επερχόμενες εκλογές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.