Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Κάλεσμα σε αγρότες για κατάληψη στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μεσολόγγι

newego_LARGE_t_1101_54137615Κάλεσμα απευθύνει η προσωρινή διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας “Μπλόκο Κεφαλόβρυσου” για κατάληψη στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μεσολόγγι την Τετάρτη 23 Μαρτίου. Έχει ως εξής:

Συνάδελφε αγρότη, ο κόμπος της αγανάκτησης έφτασε στο χτένι της οργής. Πρέπει να βάλουμε τέλος στον εμπαιγμό της κυβέρνησης και του κ. Αποστόλου, που επιμένει να μας αντιμετωπίζει ως πολίτες β’ κατηγορίας.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου καταλαμβάνουμε τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μεσολόγγι, σε συντονισμό με τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα και απαιτούμε να γίνουν οι πληρωμές όλων των οφειλόμενων ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

Πρώτη φορά στα χρονικά που η Ενιαία Ενίσχυση του προηγούμενου έτους δεν έχει πληρωθεί, όπως επίσης τα αγροπεριβαλλοντικά και άλλες οφειλές, Τα σοβαρά προβλήματα των παραγωγών παραμένουν άλυτα! Πρέπει να καταλάβουν ότι οι οικονομικές αντοχές μας εξαντλήθηκαν. Και πως αν δεν γίνουν οι πληρωμές άμεσα, η παραγωγή που ήδη καταρρέει θα σβήσει.

Πόσο ακόμα θα περιμένουμε από τους Κυβερνώντες να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων της κοινωνίας; Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τα «όπλα». Ο αγώνας συνεχίζεται!

Προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στον Κήπο των Ηρώων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. antikeimenikos

    Οι αγρότες δεν θέλουν λεφτά, ΠΑΙΡΙΦΑΝΕΙΑ θέλουν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.