Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Κάλεσμα σε κάθε εργάτη και εργάτρια της περιοχής να παρακολουθήσει το 33ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου

Κάλεσμα σε κάθε εργάτη και εργάτρια της περιοχής να παρακολουθήσει το 33ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου

Το 33ο Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης 9:30 μ.μ. .

Οι διοργανωτές του καλούν «κάθε εργάτη και εργάτρια της περιοχής να παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου , να μεταφέρει την πείρα και τον προβληματισμό του , να συμβάλει ο καθένας με την προσφορά του στο δυνάμωμα της πάλης» και σχετικό κάλεσμα απεύθυναν και με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα στο ΕΚΑ.

Ομιλητής στη συνέντευξη ήταν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μιχάλης Κατσιγιάννης ενώ το «παρών» σε αυτή έδωσαν ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Δημήτρης Δήμας, ο πρόεδρος της Ένωσης Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Ντουντούμης, ο Δημήτρης Μπλετσογιάννης από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας, η πρόεδρος του συλλόγου καθαριστών-καθαριστριών Αιτωλοακαρνανιας Σοφία Σαμαντά, το μέλος του Δ.Σ, του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών Αιτωλοακαρνανίας Μάρθα Χρυσικού καθώς και ο πρόεδρος Σωματείου ΠΕΤ –ΟΤΕ Αιτωλοακαρνανίας Μάκης Σαμαράς .

«Στο συνέδριο μας θέλουμε να γίνει κουβέντα για τα προβλήματα των εργατών, να ακουστούν όσες περισσότερες απόψεις γίνεται , να αναπτυχθεί ο προβληματισμός πώς θα αναπτυχθεί η οργανωμένη πάλη, θα δυναμώσουν τα συνδικάτα και συνεπώς οι αγώνες και οι διεκδικήσεις.
Το συνέδριο μας δεν αφορά μόνο κάποιους συνδικαλιστές ή μόνο όσους θα συμμετέχουν σε αυτό. Αφορά τους εργαζόμενους της περιοχής που βασανίζονται από τους επιχειρηματικούς ομίλους, από την εντατικοποίηση, την εκμετάλλευση. Οι μόνοι που μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκιο μας είμαστε εμείς, οργανωμένοι και συσπειρωμένοι στο Συνδικάτο μας, με το σύνθημα “Μπροστά οι δικές μας ανάγκες – Όχι τα κέρδη των λίγων”», αναφέρει το Εργατικό Κέντρο.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.