Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο στον Άγριλο από την Αφροδίτη Μπουμπούλη

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο στον Άγριλο από την Αφροδίτη Μπουμπούλη

Τη στήριξή της στον δίκαιο αγώνα/απαίτηση των κατοίκων της Κατούνας και της περιοχής αλλά και των θεσμικών φορέων, εκφράζει με ανακοίνωση της η ενεργός πολίτης, πρώην δημοτική σύμβουλος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτη Μπουμπούλη. Καλεί την Κυριακή όλους στο συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί, στο στρατόπεδο του Άγριλου!

Αναλυτικά:

“Συστρατεύομαι στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής και θεσμικών φορέων απέναντι στην προοπτική φιλοξενίας 720 μεταναστών – προσφύγων στον Άγριλο, που αποφάσισε η Κυβέρνηση. Ταυτίζομαι απόλυτα με την αντιπρόταση του Δημάρχου Αμφιλοχίας για την φιλοξενία των προσφύγων στον εγκαταλελειμμένο οικισμό της ΔΕΗ στο Ορφανό Κρεμαστών του δήμου Αγρινίου.
Yπάρχουν βέβαια πολλές εναλλακτικές λύσεις, μιας και η ανάπτυξη δομής φιλοξενίας στο στρατόπεδο του Άγριλου είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ από κάθε άποψη. Το Υπουργείο δεν πρέπει να αγνοήσει πως η έκταση έχει ενταχθεί στον σχεδιασμό του δήμου για ανάπλαση και δημιουργία θεματικού πάρκου και εγκαταστάσεων αναψυχής μιας και γειτνιάζει με τη λίμνη Αμβρακία που βρίσκεται εντός προστατευόμενης περιοχής Natura ενώ προς τούτο έχει εγγραφεί πίστωση στο τεχνικό πρόγραμμα για τον προϋπολογισμό του δήμου Αμφιλοχίας. Επιπρόσθετα δεν πρέπει να παραβλέψει πως εντός του χώρου υπάρχει ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο οποίος λειτουργεί κανονικά και εκεί διοργανώνεται πανήγυρης κατά τον δεκαπενταύγουστο και γίνονται λειτουργίες κατά τη διάρκεια του έτους.

Χωρίς συναίνεση της τοπικής κοινωνίας δεν μπορεί να προχωρήσει η δομή φιλοξενίας. Δηλώνω την στήριξη μου στον δίκαιο αγώνα – απαίτηση των κατοίκων της περιοχής αλλά και των θεσμικών φορέων και σας καλώ την Κυριακή στο συλλαλητήριο που θα λάβει χώρα στο στρατόπεδο του Άγριλου!

xiromeronews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Τρενοσε

    Η Μις υποψήφια κάνει αντάρτικο στο ίδιο της το κόμμα; Στο κόμμα που την ανέδειξε; Στο κόμμα που αγαπήσαμε και θα μας κατσικωσει τους λάθρο στα χωριά μας; Να ψήσουμε τσιγαρίδες να τρομάξουν από τη μυρωδιά του χοιρινού και να φύγουν. Να πάνε αλλού.

  2. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ !!!!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ? CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.