Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020

Κάλεσμα στις ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πρόγραμμα CLLD/LEADER σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ενημερώνει ότι η Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Ε. θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές ημερίδες στο πλαίσιο του τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER.

Το Πρόγραμμα των ημερίδων είναι το εξής:

• Τετάρτη 26.06.2019, Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ στις 19:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Ράδιο Μέγαρο.

• Δευτέρα 01.07.2019, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ στις 19:00 στο Κτίριο Ναυπακτία.

“Παροτρύνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε επιδοτούμενα επενδυτικά πλάνα, τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς γενικότερα, να παρευρεθούν στις ενημερωτικές εκδηλώσεις για την καλύτερη πληροφόρησή τους και την αποσαφήνιση τυχόν αποριών τους”, αναφέρει ο εμποροβιομηχανικός σύλλογος.

Παράλληλα , η Αιτωλική Αναπτυξιακή, καλεί και στην ημερίδα της Ναυπάκτου:

Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού της Προγράμματος  «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) CLLD/LEADER» Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014 – 2020, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

«1η Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις».

Πρόκειται για τη 3η ημερίδα του ενημερωτικού προγράμματος,  που θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο,  τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:00 στο Κτίριο Ναυπακτία.

Το ενδιαφερόμενο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει  αναλυτική παρουσίαση των προκηρυσσόμενωνΥποδράσεων του Τοπικού Προγράμματος, των όρων και προϋποθέσεων ένταξης, των ποσοστών χρηματοδότησης, καθώς και να ενημερωθεί για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους δυνητικούς δικαιούχους.

Η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος είναι ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Δημοτική Κοινότητα Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου.

Το πλαίσιο της ενημέρωσης περιλαμβάνει συνολικά 3 ενημερωτικές ημερίδες.

Το πρόγραμμα ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
(ΚΟΜΒΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ)
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Τηλ: 26340 29926 – 26340 38110
Fax: 26340 38552

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.