Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και ΟΑΣ καλούν στη συγκέντρωση των συνταξιούχων στο Αγρίνιο

Εργατικό Κέντρο  Αγρινίου και ΟΑΣ καλούν στη συγκέντρωση των συνταξιούχων στο Αγρίνιο

syntaksiouxoi dimarxeio (5)

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωση τους καλούν στη συγκέντρωση των συνταξιουχικών σωματείων της Αιτωλοακαρνανίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 το πρωί στον πεζόδρομο της οδού Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου :
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. και τα ταξικά σωματεία καλούν τους εργαζόμενους και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα της περιοχής να εκφράσουν έμπρακτα την ταξική αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα των συνταξιούχων που αγωνίζονται για αξιοπρεπείς συντάξεις που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων , βάζοντας σε πλήρη εφαρμογή όλο το αντεργατικό πλαίσιο των δυο πρώτων μνημονίων και διευρύνοντάς το με το 3ο μνημόνιο, έχει εξαπολύσει ανελέητη επίθεση στις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των συνταξιούχων και συνολικά στην εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα.
Ο μόνος δρόμος για να τους σταματήσουμε είναι ο δρόμος του αγώνα , συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία – συλλόγους , δυναμώνοντας την κοινωνική συμμαχία εργατών – μικροαγροτών – ΕΒΕ.
Δεν είναι ανίκητοι , έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε.
Σας καλούμε να πάρετε μέρος στη συγκέντρωση των συνταξιουχικών σωματείων του νομού την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 Οκτώβρη ώρα 10:30 π.μ. στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο.

Το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας
Η ΟΑΣ Αιτ/νιας καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους σε μαζική – μαχητική συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία Συνταξιούχων του Νομού την Τετάρτη 4 Οκτώβρη στο Αγρίνιο στις 10.30 π.μ. στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.
Η σύνταξη που παίρνουν οι αγρότες στα 67, είναι σύνταξη πείνας, πόσο μάλλον με το νέο ασφαλιστικό νόμο. Δεν φτάνει να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες επιβίωσης και τους αναγκάζει να συνεχίζουν να δουλεύουν ως τα βαθιά γεράματα.
Γι’ αυτό η πάλη για συντάξεις αξιοπρέπειας πρέπει πλέον για όλους να αποτελεί μονόδρομο. Τονίζουμε ότι μόνο με τους κοινούς αγώνες μπορούμε να τους εμποδίσουμε και να έχουμε κατακτήσεις. Μαζί με τους συμμάχους μας, τους εργαζόμενους, τους μικρούς ΕΒΕ, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους των λαϊκών οικογενειών, θα σηκώσουμε άμεσα κι αποφασιστικά, αγωνιστικό τείχος αντίστασης και αντεπίθεσης.
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αιτ/νίας εκφράζει την συμπαράσταση της στους συνταξιούχους που αγωνίζονται. Όλοι στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία Συνταξιούχων του Νομού την Τετάρτη 4 Οκτώβρη στο Αγρίνιο στις 10.30 π.μ. στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.