Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Καλή η βόλτα στην Αγία Μαρίνα αλλά με τα σκουπίδια που μένουν πίσω τι θα γίνει;

Καλή η βόλτα στην Αγία Μαρίνα αλλά με τα σκουπίδια που μένουν πίσω τι θα γίνει;

Δεν είναι λίγοι οι Αγρινιώτες που αυτές τις μέρες, καθώς τα μαγαζιά εστίασης και αναψυχής είναι κλειστά, για να ξεφύγουν από το κέντρο της πόλης πάνε σε πιο… πράσινα, πιο προαστιακά μέρη.

Η Αγία Μαρίνα είναι ένα από αυτά.

Αλλά, όπως μαρτυρά η πολύ άσχημη εικόνα που ανάρτησε στο facebook ένας συμπολίτης, δυστυχώς δεν φροντίζουν όλοι να αφήσουν το μέρος όπως το βρήκαν.

Υπάρχουν σημεία που έχουν αυτή την εικόνα, που μάλιστα χειροτερεύει, καθώς όλο και περισσότεροι πάνε στο συγκεκριμένο σημείο να πιουν τον καφέ τους, το αναψυκτικό ή ότι άλλο και πετάνε ό,τι τους περισσεύει εκεί που θεωρούν πως είναι χώρος σκουπιδιών.

Καλή η βόλτα στην εξοχή, χρειάζεται, ειδικά σε ένα όμορφο μέρος όπως η Αγία Μαρίνα, αλλά είναι τόσο δύσκολο να πάρουμε μετά μαζί μας τα σκουπίδια μας, από την στιγμή που βλέπουμε ότι υπάρχει πρόβλημα;

Και, μήπως πρέπει από τον δήμο να το δουν αυτό το θέμα από την άποψη πως έχει δημιουργηθεί ένας άλλος προορισμός στα όρια της πόλης με εκατοντάδες επισκέπτες, όπου πριν πήγαιναν ελάχιστοι;

Και άρα να μαζεύονται τα σκουπίδια με άλλη συχνότητα από ότι παλιότερα;

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ούτε η καθαριότητα το δυνατό σημείο

    Όχι, στις καθαρές πόλεις δεν κατατάσσεται το Αγρίνιο. Δεν δικαιολογείται (και αυτό) για τα συγκεκριμένα κυβικά της πόλης.

  2. Avonimos

    Τελικά σκουπιδιάρα όπως το έλεγαν παλιά, απορρηματοφορο όπως το λένε σήμερα θα στείλει ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος να μαζέψουν από Τους Νεοέλληνες τα απομεινάρια των σκουπιδιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.