Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Κατέθεσε ο Καλλιακμάνης- δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς

Κατέθεσε ο Καλλιακμάνης- δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς

Δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σε βάρος του γνωστού συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ.  Γιώργου Καλλιακμάνη.

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε στην Αιτωλοακαρνανία και στις τάξεις των αστυνομικών η εμπλοκή του Αγρινιώτη πρόεδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη, σε περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της περασμένης Τρίτης στην περιοχή του Δρυμώνα Θέρμου.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης υποστήριξε πως βρισκόταν με τον αδερφό του στην περιοχή Κοτρώνι στον Δρυμώνα Θέρμου  όπου έκαναν στάση με το αυτοκίνητο σε πηγή. Εκεί τους επιτέθηκαν δύο άγρια τσομπανόσκυλα  με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να βγάλει το όπλο του και να πυροβολήσει έξι φορές πάνω σε δέντρα για να τα φοβίσει και να μη δαγκώσουν τον ίδιο και τον αδερφό του. «Στο σημείο δεν υπήρχαν σπίτια και δεν κινδύνεψε κανείς από τους πυροβολισμούς. Βρισκόμουν με τον αδερφό μου και κινδυνέψαμε από επίθεση δύο σκυλιών», είπε στο Katechaki.gr.

Νεαρός κάτοικος της περιοχής, το σπίτι του οποίου βρίσκεται σε απόσταση 300-1000 μέτρων από το σημείο των πυροβολισμών, ωστόσο άκουσε τους πυροβολισμούς, συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του Γιώργου Καλλιακμάνη και κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές που άρχισαν την έρευνα.  Οπως προέκυψε, οι πυροβολισμοί έγιναν με το υπηρεσιακό όπλο του Γιώργου Καλλιακμάνη ενώ στο σημείο περισυλλέγησαν  κάλυκες  .

Σήμερα, Πέμπτη, ο αστυνομικός μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου όπου κατέθεσε για το περιστατικό ενώ κατάθεση έδωσε και ο νεαρός που έκανε την καταγγελία.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς την οποία διαβίβασε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.