Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Καλλιάνος: Μέχρι την Τρίτη η κακοκαιρία «Αθηνά», πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Καλλιάνος: Μέχρι την Τρίτη η κακοκαιρία «Αθηνά», πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για την κακοκαιρία «Αθηνά» και έκανε την πρόγνωση ότι ο άστατος καιρός θα κρατήσει έως και την Τρίτη.

Η κακοκαιρία «Αθηνά», που σαρώνει τις τελευταίες ώρες τον Ελλαδικό χώρο, θα… δείχνει τα δόντια της έως και την Τρίτη, με βροχές, καταιγίδες αλλά και πιθανότατα τοπικές πλημμύρες, όπως επισήμανε ο Γιάννης Καλλιάνος. Όπως όλα δείχνουν, τα έντονα φαινόμενα δε πρόκειται να εγκαταλείψουν άμεσα τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Mega, οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι κυρίως το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά της χώρας αλλά και το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Συνεπώς, οι περισσότερες περιοχές της χώρας θα βρεθούν στη «δίνη» της «Αθηνάς», πέραν των Κυκλάδων, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων.

Ωστόσο, έντονα φαινόμενα θα παρουσιαστούν στα Επτάνησα, όπως και στα δυτικά και βόρεια της ηπειρωτικής Ελλάδας. Ειδικότερα, στη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά, την ορεινή Θεσσαλία, την Ήπειρο καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας θα σημειωθούν τα περισσότερα φαινόμενα. Στην Αττική φαίνεται πως η κακοκαιρία θα είναι περισσότερο τοπικού χαρακτήρα, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις.

dikaiologitika.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.